Kappadókia legszebb barlang szállodái

Törökország Közép-Anatólia területén található Kappadókia, egy csodás célpont, amely a sok utazó bakancslistájának élén áll. A völgyek, a sziklaalakzatok és a barlangok természetesen képződnek, ezek közül néhány barlang egy teremben található, kiterjedt szobákat, templomokat és még szállásokat is kialakítanak bennük, amelyeket a korai keresztények faragtak az évszázadok során. Ha Kappadókiába tervezi útját, akkor nem kell rendes szállodába mennie. Ehelyett csodálatos lehetőségeket élvezhet a kappadókiai barlangszállodák egyikében.

A Phocas Cave Suites a Cavusin faluban található, ami azt jelenti, hogy mindössze két mérföldre van Goreme városközpontjától és a népszerű Szabadtéri Múzeumtól. Bár a szobák kényelmi felszereltséggel rendelkeznek, mégis egyértelműen barlangszerű a légkör. Ez csak növeli a Kappadókiához-tartózkodás vonzerejét. Egy nagy teraszról lenyűgöző kilátás nyílik a tájra, és nagyszerű kilátást nyújt a környék néhány kéményére és sziklaalakzatára. Élvezze a svédasztalos reggelit, amely helyi termékeket tartalmaz, vagy fejezze be a napot úgy, hogy kiválaszt egy üveg bort a nagy borbarlangból. Irány Uchisar, hogy felfedezhesse a Museum Hotel Cappadocia szállását. Ez egy fényűző, butikhotel, amely hasonlít az éjszakázásra a világ egyik legfontosabb múzeumában.

A kő és a barlang egységei a felújított történelmi romokban találhatók, és néhány szoba dekorációja felbecsülhetetlen antik régiség. A fűtött szabadtéri medence az egyik legmagasabb rangú kényelmi szolgáltatás, a terasz pedig a kedvenc helyünk egy pohár bor elfogyasztásához vagy egy török ​​főzőtanfolyamon való részvételhez. Ha Göreme szívében szeretne maradni, élvezheti a Travellers Cave Panziót. A szobák kőből épültek vagy a tájból vannak faragva, és az íves falak a világ ezen részén található hihetetlen barlangokra emlékeztetnek.