Karos állvány a megrendelők elképzelései alapján

Ha könnyű, nehéz és nagyon nehéz terhek tárolására alkalmas állványrendszert keres, remek megoldás lesz, a karos állvány vásárlása.

[wp_ad_camp_1]

Karos állvány speciálisan méretezve, a megrendelők egyedi elképzelései alapján, a Raktech Kft.-nél. Látogassa meg a karosallvany.hu weboldalt, ismerkedjen meg karos állvány kínálatunkkal, ahol elérhetőek szálanyag tartó-, táblalemez tároló- és hidegraktárakba való karos állványszerkezetek, melyeknél a szerkezeti karok hosszúsága lehet, 600-2500 mm, az oszlopok terhelhetősége oldalanként, 2ezer-20ezer kg, a karonkénti teherbírás 500-tól 3650kg. Az oszlopok tengelytávolság 500 – 3500 mm, magassága 1976mm – 18000 mm közt alakul. A karszintek állíthatósága 76 mm. Az általunk forgalmazott termékek szerkezetileg alkalmasak, csarnokon kívüli tetőszerkezettel ellátott hidegraktárak telepítésére is.

Manapság már rendkívül széles választék áll az érdeklődők rendelkezésére, akik karos állványt szeretnének vásárolni. A bőséges kínálat megnehezítheti döntésüket, alaposan át kell gondolniuk, hogy mi is lenne az ideális és praktikus a saját igényeinknek megfelelő raktározásra. Mi partnereinknek, a tervezés során, műszaki rajzokat, terveket és elrendezési terveket adunk át, a mérethelyes raktár berendezésre vonatkozóan. Kollégáink az egész ország területén, díjmentesen végzik a karos állvány igények felmérését. Mi mindig ügyfeleink igényeit és elképzeléseit tartjuk szem előtt, és az alapján nyújtunk javaslatot, a különféle műszaki és tárolási megoldásokra. Kérjen ingyenes árajánlatot, kötelezettség nélkül. Az árajánlataink tartalmazzák, a telepítendő rendszer műszaki leírását, az anyagárat, és az állvány-rendszer felszerelési díját. A részletekről érdeklődjön a 00/36/30/535 53 38-as telefonszámon.