Kisbusz bérlés sofőrrel kedvező áron

Bátran bérelhet tőlünk kisbuszokat külföldi nyaralás vagy üzleti út, üzleti partnerek szállítása, reptéri transzfer, de egy családi nyaralás is sokkal tágasabb és kényelmesebb, ha kisbusszal indulnak, hiszen van hely a csomagoknak és az egész családnak is. Kisbuszainkat akár több mint 30 napra is kibérelheti, viszont erről konzultálnia kell majd csapatunkkal, hiszen egyedi árajánlatra lesz szükség.

[wp_ad_camp_1]

Kisbusz bérlés sofőrrel elérhető igen kedvezményes áron csakis a vanago.hu weboldalon, tehát ha ön is sofőrrel együtt szeretne kisbuszt bérelni mert nem szeretne elfáradni vezetés közben, akkor válasszon minket hiszen mi a legtapasztaltabb sofőrjeinket és legfelszereltebb kisbuszainkat adjuk majd bérbe. A Mercedes Sprinter kisbuszunk egy kilenc személyes mikrobusz amely ülésrendszere 2+2+2+3. A kisbusz klímás és karfás ülésekkel rendelkezik, ami biztosítja a kényelmet is. A komfortos kisbusz 6 sebességgel, valamint kézi váltóval rendelkezik és dízel meghajtású. Ha sofőrt szeretne igényelni, akkor erről külön árajánlatot kell majd kérnie ügyfélszolgálatunktól.

Amennyiben a továbbiakban is szeretne a korszerű kisbusz bérlésről, cégünkről, vagy éppen a bérlés menetéről, akkor erre is van lehetősége, csak keresse fel weboldalunkat a vanago.hu-t, és itt megtekintheti a bérlés teljes leírását is az árakkal, illetve a kisbuszok illusztrációival és márkáival együtt. Ha esetleg kérdések merülnének fel a kisbusz bérléssel kapcsolatban, akkor ezeket is felteheti nekünk, csak fel kell vennie a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@vanago.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár telefonszámunkat is a +36 20 9809 179-et és csapatunk visszajelez majd minden kedves érdeklődőnek. A duplaklímás kisbusz bérlés rugalmas és kényelmes megoldást jelent több esetben is, ezért megéri hozzánk fordulni.