Körömágyhosszabbító a MarilyNails kínálatában!

A MarilyNails kiváló minőségű termékeit a legtöbb körmösnek nem kell bemutatni, hiszen a rengetegen rajonganak ezekért a termékekért és használják őket. Ha eddig nem próbáltad, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a MarilyNails körömágyhosszabbító zseléket!

Körömágyhosszabbító alkalmazásával nagyon gyorsan megvalósulhat a töltés, a vendégeid pedig csodaszép körmökkel állhatnak fel, miután csodás manikűrt varázsoltál számukra. A körömágy az a rész, amelyen a köröm fekszik, valamint le van tapadva. Röviden és tömören a rózsaszín rész. A rövid körömágy azért nem túl előnyös, mert az ujjakat összenyomja optikailag. Márpedig minden nő szeretne hosszú, kecses, nőies ujjakat. Ha vendéged rövid ujjakkal rendelkezik és körömágya is rövid, akkor érthető, hogy nem szívesen mutogatja a kezeit, inkább zsebre dugja vagy télen folyamatosan kesztyűt visel. Holott nem szükséges állandóan takargatni a kezeket, mivel a körömágyhosszabbítóval ezt a problémát lehet megoldani. A körömágyhosszabbító zselé segítségével optikailag hosszabbnak tűnik a körömágy és így az ujjak is.

A körömágyhosszabbító lényege, hogy a köröm színével megegyező színű, rózsaszín anyaggal kerül lefedésre a köröm, olyan hosszan, amilyen hosszan lehetséges és amit a vendég szeretne. Ez a fehér részeket is takarja, ugyanakkor fehér anyag használatával a körmök végére felépíthető a szabadszél. A végeredmény pedig esztétikus és mutatós francia körmök. A körömágyhosszabbító zselé arra is alkalmas, hogy a különféle elszíneződéseket elfedje. Akiknek genetikailag rövid a körömágyuk, esetleg lerágták körmeiket, azoknál a körömágyhosszabbító alkalmazása tökéletes opció. Bővebb információkat a marilynails.hu webáruházban talál, ahol a termékeket is megtekintheti!