Korrekt könyvelő Szombathelyen

Szombathelyen a legmegbízhatóbb és legkorrektebb könyvelőket csakis a Naprakész Könyvelőirodánál találhatja. Cégünk 1996-ban indult, azóta rengeteg ügyféllel dolgoztunk, akik mind elégedetten távoztak irodánkból. A könyvelő a vállalkozás egyik legfontosabb eleme, ezért is fontos, hogy mindig tájékoztassuk ügyfeleinket mindenről, amit a könyvelés során észreveszünk.

Minőségi könyvelő Szombathelyen nem is található, csak a Naprakész Könyvelőirodánál. Cégünk a következő szolgáltatásokat tudja nyújtani, főleg kisvállalkozások és családi vállalkozások számára: bérszámfejtés, pályázatok és hitelkérelmek megírása, adótanácsadás, társadalombiztosítás, bevallási szolgáltatások, könyvelési szolgáltatások valamint ingyenes tanácsadás cégalapítás előtt. Szombathelyen természetesen nem a mi cégünk az egyetlen ezen a területen, de mindenképpen egyedi empatikus gondolkodásmódunknak következtében. Tagja vagyunk a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesületének is, ami lehetővé teszi a folyamatos fejlődést és szakmai előrelépést.

A jó vállalkozások alappillére a kiváló marketing, a piacképes termék és a megfelelő célcsoport mellett a jó könyvelő, a jó könyvelő pedig gondolkodik, számlát ad, pénzügyi felelősséget vállal, folyamatosan elérhető, mindig tájékoztat, ha változás történik, képezi magát, és szerződést köt. Ezek a tulajdonságok mind megtalálhatóak vállalkozásunk 3 dolgozójában. Amennyiben többet szeretne megtudni vállalkozásunkról, látogassa fel a naprakeszkonyveles.hu weboldalt, vagy forduljon bátran kérdéseivel ügyfélszolgálatunkhoz e-mail címünkön, esetleg tárcsázhatja a 20/96-95-868 telefonszámot is, és mi készségesen állunk minden leendő ügyfelünk rendelkezésére.