Légi reklám, a nem mindennapi marketing

A légi reklám nem tartozik a tipikus marketing eszközök közé, azonban pont ezért olyan különleges. Sokan az online marketingben látják a jövőt, ugyanakkor tagadhatatlan, hogy a légi reklám a közterületi megjelenés tekintetében az egyik legeredményesebb, melyet a szakértők is alátámasztanak.

[wp_ad_camp_1]

Légi reklám az egyik legnagyszerűbb marketing eszköz. Nem hasonlítható a televíziós vagy rádiós reklámokhoz, melyek esetében előtte és utána is reklám folyamot lát és hall az ember, így pont a lényeg elveszik. A légi reklám különlegessége viszont pont az, hogy a legváratlanabb pillanatokban éri el az embert. Ráadásul nagy számú közönséghez jut el az információ, így ár-érték arányban a lehető legjobb választás. A légi reklám akkor is eléri a fogyasztókat, amikor éppen pihennek és nem használják a tradicionális reklámhordozókat, például a TV-t, rádiót vagy az újságot. Ahogy meghallják az emberek a szokatlan hangot, rögtön keresni kezdik a hang forrását és az égre emelik pillantásuk. A légi reklámot hosszú perceken keresztül tudja nézni az ember és mivel nem mindennapi marketing eszközről van szó, ezért nem egy könnyen kapja el a szemét.

A Skyhawk Aviation Kft szolgáltatásainak palettáján a légi reklám is szerepel. A cég minden tekintetben igyekszik kiszolgálni a megrendelőket. A repüléseket mindig a megrendelővel egyeztetve folytatják és dokumentálják. A kampány során végig tartják a kapcsolatot a megrendelővel és szükség esetén azonnali megjelenést biztosítanak. A kampány végeztével pedig a Skyhawk Aviation Kft elemzi az ügyfél visszajelzését, értékelését és a jövőben igyekszik hasznosítani a megszerzett tudást. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a skyhawk.hu weboldalra, ahol minden fontos információt és elérhetőséget megtalál egy helyen!