Lehetséges a mellnagyobbítás altatás nélkül?

A mellplasztika ma kétségtelenül az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. Nem véletlen, hiszen a formás keblek nem csak magabiztosságot adnak a hölgyek számára, de nőiségüket is sokkal teljesebben megélhetik így. Ma már lehetőség van arra is, hogy szilikon implantátum és altatás nélkül valósuljon meg az álom.

[wp_ad_camp_1]

Az ideális mellnagyobbítás kapcsán egy speciális megoldást kínál a Macrolane használatával történő beavatkozás. Ez tulajdonképpen egy gél halmazállapotú töltőanyag, mely nagyrészt hyaluronsavból áll. A plasztikai sebészet több területen is eredményesen használja a bőr számára sem idegen anyagot, így a keblek mérete is növelhető segítségével. Jelentős változtatásokra nem alkalmas, de ha csak kisebb korrekcióról, méretnövelésről van szó, akkor remek választásnak bizonyul. Mivel csak helyi érzéstelenítés szükséges hozzá, így elkerülhető az altatás, nem látszódnak majd hegek, és a gyógyulás időszaka is igen rövid. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a páciensek már egy hét után visszatérhetnek megszokott életmódjukhoz.

Egyetlen hátránya a Macrolane-os mellnagyobbításnak, hogy mivel természetes anyag befecskendezéséről van szó, így egy idő után az felszívódik. Attól azonban nem kell tartani, hogy lógni fognak a keblek, ugyanis a hyaluronsav fokozatosan szívódik fel, vagyis a bőr és a szövetek rugalmasan követni tudják a változást. Igény szerint másfél-két év után ismételhető az eljárás, ha ekkora teljesen felszívódna az előző töltőanyag. S hogy mégis mekkora méretváltozás érhető el ezzel a típusú mellnagyobbítással? 150-200 köbcentivel növelhetőek a keblek, ám sok esetben ez is bőven elegendő ahhoz, hogy a testalkathoz illeszkedő méreteknek örvendjenek a hölgyek. Ha tart az altatástól, vagy a felépülési időszak fájdalmaitól, akkor ez a megoldás remek választásnak bizonyul.