Mi a papagájvirág?

A papagájvirág, az egyik legszebb egzotikus virág. A papagájvirág Dél-Afrikában őshonos és szeptember-május között nyílik. A papagájvirág virágai egy repülő, színes madárra emlékeztetnek, emiatt kapták ezt a nagyon érdekes nevet.

[wp_ad_camp_1]

A papagájvirág szokatlanul szép alakja és ragyogó színe tette ezeket a virágokat nemcsak a designerek kedvencévé, hanem a Paradicsom népszerű szimbólumává. A népszerű papagájvirág egyedülálló virággal rendelkezik, amely egy élénk színű madárra emlékeztet repülés közben. A papagájvirág lombozata a kis banánlevelekre emlékeztet. A papagájvirág növényén a levelek szigorúan két sorrendben vannak elrendezve, hogy az örökzöld lombozat, vastag, viaszos és fényes zöld koronájává váljon, ami nagyon vonzó dísznövényt jelent, ami nagyon jól mutat majd a lakás bármelyik szegletében.

A növény leveleinek szélessége 6 hüvelyk és 18 hüvelyk lehet. A papagájvirág általában 1,20 méter magasságot ér el. A papagájvirág legszokatlanabb részei a növény virágai. Egy sor nagyon színes virág zöld, piros és lilás színű kenu alakú struktúrává alakul. A virágok 4-8 ​​hüvelyk hosszúak, a papagájvirág növényének korától és méretétől függően. A papagájvirág három függőlegesen narancssárga csipkéből és három élénk kék sziromból áll. A szirmok közül kettő egy nyílhegyre emlékeztető struktúrában van összekapcsolva, míg a harmadik szirom nektárt képez a virág alján. Mindegyik csomópont tartalmaz legalább 2 kiálló papagájvirág csokrot, élénk sárga vagy narancssárga hosszúkás szirmokkal és élénk kék nyelvvel. A papagájvirág egy nagyon szép része a kék nyelv hosszú kiterjedése, amely nagy távolságra van a porzóktól. Ez a világ egy valóságos csoda, ezért ha ön is kedveli a különleges virágokat, szerezzen be egyet, biztosan elégedett lesz a virágzásával.