Nagyszerű tablet időseknek: GrandPad áttekintés

A mondás szerint a halál és az adó az a két dolog, ami biztos az életben. Hozzá lehet adni az öregedést is ehhez a listához. Európa szinte minden országában a lakosság több mint egyötöde 65 éves vagy annál idősebb, és a 80 éves vagy annál idősebb emberek globális népessége valószínűleg meghaladja a 150 milliót.

[wp_ad_camp_1]

Egyre több vállalat van, amely olyan személyes kommunikációs eszközöket alakít ki, amelyek kizárólag az érettebb felhasználókat célozzák meg. Üdvözöljük az időseknek készült tabletek világában. Az egyik a GrandPad, az Acer által gyártott, Android-alapú táblagép, amelynek célja több nyugdíjas összekapcsolása a külvilággal számos kapcsolt szolgáltatás révén. Ne feledje, hogy a felülvizsgálat a termék brit változatát fedi le, amely az Egyesült Királyságra összpontosító szolgáltatásokat tartalmazza. Az amerikai ügyfelek eltérő csomagot kaphatnak. Külsőleg ez a táblagép nem meglepő módon hasonlít egy normál lápos 7 hüvelykes Android-eszközre. A kapott modell piros összecsukható fedéllel rendelkezik, amely állvánnyá és vezeték nélkül töltőállomássá válik, mindkettő alapfelszereltségként szerepel. A dobozban található egy elegáns toll és egy tisztító kendő is.

De ne tévessze meg a megjelenés, ez egy szándékosan lezárt tablet, amely néha máshol jár, mint ahol kellene. A GrandPad készüléket a fedél összehajtásával, és nem a bekapcsológomb megnyomásával helyezi alvó üzemmódba; az említett fedél a táblagépre van ragasztva, így nem tudja eltávolítani. Van egy hátsó kamera, egy redundáns microUSB csatlakozó, egy fejhallgató-csatlakozó, de nincs hangerőszabályzó vagy HDMI kimenet. Miután kinyitotta, egy enyhén fényes kijelzővel néz szembe, amelyet oleofób réteg borít. A képernyő két oldalán egy hangszóró található, bal oldalon pedig egy kameraérzékelő.