Razer Book 13 Ultrabook áttekintés

A Razer Book 13 egy Ultrabook, amely könnyen használható. A dizájntól és a kiváló minőségű alumínium felépítéstől a könnyű és hordozhatóságig a belső rész ugyanolyan lenyűgöző, és könnyen az eddigi kedvenc Ultrabookunk.

[wp_ad_camp_1]

Nagyon kedvező áron indulva a Razer Book 13 is meglepően elérhető. Egy olyan vállalat számára, amelynek neve egyet jelent a gamer swaggerrel, a Razer Book 13 tiszteletreméltó alázattal közelíti meg a termelékenységi piacot, amely meghazudtolja termékének kivételes minőségét. Ez a Razer első laptopja a felnőttek számára, és egyedül bizonyítja, hogy a Razerben több van, mint az RGB háttérvilágítás. Ultrabook lévén fontos, hogy ne becsüljük túl a teljesítményét. Ez nem lesz képes csúcskategóriás feladatok elvégzésére, különálló RTX GPU-val rendelkezik, de azok számára, akiknek nem kell útközben buja, 3D-s környezetet nyújtanunk, a Razer Book A 13 elég hatékony ahhoz, hogy szinte bármilyen valós feladatot kezelhessen, amelyet munkahelyén el kell végeznie.

Ráadásul hordozhatósága és könnyű alumínium konstrukciója lehetővé teszi, hogy magával vihesse a ház körül is, az irodából egészen a kávézóig. Az akkumulátor élettartama kiváló, még akkor is, ha ez nem a legjobb, amit az utóbbi időben láthattunk egy Ultrabookban. Ennek ellenére továbbra is többet bír, mint egy teljes munkanap, és pár USB Type-C típusú Thunderbolt 4 port teszi szellősebbé a töltést útközben. A Razer Book 13 alváza masszív alumínium, és az Apple MacBook Air-hez való összehasonlítás elkerülhetetlen. Őszintén szólva az egyetlen dolog, ami elárulja, hogy ez nem egy divatos új Apple termék, az a fedélen található Razer logó. A billentyűzet tipikus notebook elrendezésű, kulcs nélkül, de ha megszokta a noteszgépeket, az nem szokatlan, és valószínűleg nem is hiányzik. A gombok jól helyezkednek el, és alapértelmezés szerint kulcsonkénti, puha, fehér háttérvilágítással rendelkeznek, hogy megkönnyítsék késő éjszaka történő használatát.