Samsung Galaxy S20 FE áttekintés

A Samsung Galaxy S20 Fan Edition technikailag nem az a „Galaxy S20 Lite”, amelyre sokan számítottak, de ez a megkülönböztetés csak a nevében szerepel, mert a legújabb Galaxy telefon lényegében megfizethetőbb a Galaxy S20-hoz képest.

[wp_ad_camp_1]

Ha a Galaxy S20 csábította, de a kezdő ára elrettentette, akkor a Galaxy S20 Fan Edition (vagy röviden FE) lehet az Ön számára megfelelő telefon. A sztártelefon számos kiemelt funkcióval rendelkezik, beleértve a szuper sima 120Hz-es képernyőt, a hasznos fényképészeti trükköket és a felső kategóriás processzort, de alacsonyabb kikiáltási áron. A Samsung Galaxy S20 FE sokféle szemet gyönyörködtető színben kapható, a halvány mentától az élénkvörösig és emellett sokkal több a változatosság, mint a többi okostelefon jellemzően korlátozott választéka esetében. A kialakítás mégis megosztó lehet, mivel a képernyő nem görbül el a szélén, a kézibeszélő hátulja pedig műanyag, így a telefon viszonylag olcsónak érződik ha kézben fogjuk.

A Samsung Galaxy S20 FE pozitívumai mégis meghaladják a negatívumokat. Sok Samsung Galaxy S20 fényképezőgép-funkció visszatért ide, mint például a Single Take, amely mindhárom hátsó kamera segítségével fényképeket és videókat készít, és a legjobbat választja ki, valamint egy továbbfejlesztett Éjszakai mód, amely a nagy főkamera érzékelőt használja. Itt van a Samsung kiváló jelenetoptimalizálása is, amely segít Önnek néhány remek megjelenésű pillanatfelvételben. A magas képernyő-frissítési gyakoriság és a csúcskategóriás processzor azt mutatja, hogy a Samsung nem vett el túl sok specifikációt annak érdekében, hogy levigye a telefon árát. Ha elolvassa ezt a bevezetőt, és kissé vegyesnek találja az üzeneteket, akkor pontosan tükrözi a telefonnal kapcsolatos tapasztalatainkat – vannak dolgok, amelyek nagyon tetszettek, és amelyek nem igazán.