Samsung Galaxy S20 Ultra áttekintés

A Galaxy S20 Ultra a Samsung legnagyobb androidos telefonja, és a legmerészebb eladási üteme: a világ legfejlettebb 5G telefonja hatalmas fényképezőgép-specifikációkkal rendelkezik. Ha készen áll arra, hogy minden eddiginél több pénzt költsön egy nem összecsukható okostelefonra, fontolja meg ezt a telefont.

[wp_ad_camp_1]

Az Ultra korai esetében három dolog tűnik ki: hatalmas, 6,9 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely a következő generációs technológiával rendelkezik, öt kamerája van 108MP fotók, 40MP szelfik és 8K videó, valamint 5G antennák rögzítésére, és csúcssebességgel 66-szor olyan gyors, mint a 4G LTE. Ez egy jó ugrás a Galaxy S10 és S10 Plus kamerákról, bár a következetlen autofókusszal és a túlzott expozícióval kapcsolatos problémák megakadályozzák, hogy az Ultra a legjobb kamerás telefon legyen. Még a kamera szoftverfrissítésével is úgy találjuk, hogy a Galaxy S20 és az S20 Plus jobb a legtöbb nem zoom-os forgatókönyvben. És most ott van egy új, maximális méretű, maximális specifikációjú telefon: a Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Míg csak 50-szeres nagyítással rendelkezik, a telefon egyébként sok szempontból vetekszik az S20 Ultrával – és néhányban felülmúlja azt.

A 48 megapixeles teleobjektív lehetővé tette számunkra, hogy közelről szinte bármit lefotózzunk a nagyszerű zoomobjektívek köszönhetően. Messze felülmúlja a korábbi Samsung telefonok 2x optikai és 10x digitális zoomját, valamint a korlátozott 8x digitális zoomot a Google Pixel 4-né. Az S20 Ultra szörnyeteg más specifikációval is rendelkezik: 12 GB vagy 16 GB RAM és 128 GB vagy 512 GB belső tárhely áll rendelkezésre ezek közül lehet válogatni. Hatalmas 5000 mAh akkumulátor is rendelkezésre áll az akkumulátorigényes 5G jel lehúzására, bár azt tapasztaltuk, hogy 4G módban 24 óránál tovább tarthat a telefon töltés nélkül is.