TCL 10L áttekintés

Lehet, hogy a TCL 10L nem a vállalat legszebb telefonja, mert az valószínűleg a TCL 10 Pro, de nagy lépcsőfok a TCL kínálatában amiatt, hogy a bevált márkákkal kezdett el küzdeni.

[wp_ad_camp_1]

A TCL évek óta olcsó telefonokat adott el az Alcatel márkanevén keresztül, de végül számos közepes és kiváló minőségű készülékhez adta hozzá e nevét. A TCL 10L az arany középút az Alcatel készülékek és a 10 Pro telefon között. Ez egy olyan telefon, amely természeténél fogva több kézbe juthat el, mert megfizethetőbb. Az olcsó telefonok 2020-ban több funkcióval, jobb kamerákkal és magasabb szintű fényezéssel érkeznek, mint az előző években – és a 10L sem kivétel, annak ellenére, hogy többé-kevésbé debütáló erőfeszítés a TCL számára. A 6,53 hüvelykes kijelző a telefon kiemelkedő funkciója – ez egy LCD képernyő, amely szebb színeket, jobb kontrasztot és élesebb részleteket kínál, mint néhány OLED okostelefon-képernyő, amelyet láttunk. A szelfikamera lyukakkal és vékony előlapokkal a telefon eleje karcsúnak tűnik, egy kis csúcsminőségű fényezéssel, és a képernyő, a lenyűgöző (bár magányos) hangszóró és a 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó kombinációja egy nagyszerű eszközt alkot.

Összességében elmondható, hogy a TCL 10L jó ár-érték arányt mutat, bár éles versenytárs abban az évben, amikor olyan sok pénztárcabarát telefon jelent meg javított kivitelben és szebb kamerarendszerrel. Ennek ellenére érdemes megfontolni, ha egy olcsóbb telefont keres, amelyen sok alkalmazás felhasználást tervez. A TCL 10L a CES 2020-on mutatkozott be, ahol a TCL bemutatta első telefonjait – köztük a TCL 10 5G-t, amelyet azóta sem láttunk. Akkor is a kezünkbe vettük a 10L-t, méghozzá első pillantásra, mielőtt a telefon május 19-én megjelent volna az Egyesült Államokban. Mivel az egyik első telefon, amelyet a TCL kiadott, jó látni, hogy a TCL 10L minőségibbnek tűnik, mint sok más hasonló árú készülék. 6,53 hüvelykes képernyője nagy a pénztárcabarát telefonokhoz képest.