Telefonszámok blokkolása Android rendszeren

Az éjszaka közepe van, és a telefon csöng, újra és újra. A telemarketingesek és a csalók bosszantóak lehetnek: hétvégén, üzleti találkozókon vagy az osztályban is zavarhatnak. A zaklató minden nap minden órában felhívhat és üzenetet küldhet, sőt még rosszabb is lehet. A számuk blokkolása segíthet.

[wp_ad_camp_1]

Nyissa meg a Telefon alkalmazást. Koppintson a három pont ikonjára a jobb felső sarokban. Válassza a Beállítások lehetőséget. Érintse meg a Számok blokkolása elemet. Itt adhat hozzá vagy törölhet blokkolni kívánt számokat. Azt is leállíthatja, hogy az összes ismeretlen szám felhívja Önt vagy üzenetet küldjön. Számok blokkolása az LG okostelefonokon: Nyissa meg a Telefon alkalmazást, és koppintson a Hívásnaplók fülre. Koppintson a három pont ikonjára a jobb felső sarokban, és válassza a Hívás beállításai lehetőséget. Válassza a Hívás blokkolása és elutasítása lehetőséget. Érintse meg a Blokkolt számok elemet. Itt adhat hozzá vagy törölhet blokkolt számokat. Számok blokkolása a Huawei okostelefonokon: Nyissa meg a Telefon alkalmazást. Koppintson a három pont ikonjára a jobb felső sarokban, és válassza a Blokkolás lehetőséget. Érintse meg a fogaskerék ikont a jobb felső sarokban. Válassza a Blokklista lehetőséget. Itt adhat hozzá vagy törölhet blokkolt számokat.

Mint láthatja, az Android okostelefonok hasonlóak a számok blokkolásakor. Más okostelefonok, beleértve az olyan Android eszközöket, mint a Google Pixel, hasonló eljárással rendelkeznek. Nyissa meg a Telefon alkalmazást, és keresse meg a beállításokat (fogaskerék vagy hárompontos ikon). A blokklistának ott kell lennie. Alternatív megoldásként a hívásnaplókon keresztül is megteheti. Hosszan nyomja meg a számot, és megjelenik egy menü, ahol kiválaszthatja a „blokkolás” opciót. Néhány nagyobb mobilszolgáltató lehetővé teszi egy telefonszám teljes letiltását – nem csak a jelenleg használt eszközön. Vannak bizonyos feltételek, ezért részletesebb információt kérjen a szolgáltatótól.