Tengeri hajós munka? Mi megszerezzük Neked!

A tengerjáró-, illetve az óceánjáró hajók a világ minden táját bejárják, egész évben közlekednek. Igazi úszó, ötcsillagos szállodák. Némely hajó főként angol nyelvű utasokat, némelyek pedig főként német nyelvű utasokat szállítanak, ezért a személyzetnek ezen két nyelv egyikét kell ismernie. A személyzet szerződése a legtöbb esetben 6 hónapra szól. Ha Te is ismered a fent említett nyelvek egyikét, szívesen utaznál fél éven át, akkor a hajós munkát neked találták ki!

[wp_ad_camp_1]

Ha a jól fizető tengeri hajós munka egy luxus óceánjárón felkeltette az érdeklődésed, akkor irodánknál a helyed, hiszem mi megtaláljuk a számodra leginkább ideális munkát, azt a pozíciót melyet betölthetsz egy hajón. A tengeri hajókon hétnapos munkarend van, sőt az sem ritka, hogy a napi munka eléri a 12-15 órát, erre érdemes előre felkészülni. A hajókra irodánk által egész évben folyamatosan van lehetőség kijutni. Egyes hajóstársaságok eljönnek Magyarországra és interjút tartanak, mások közvetlenül hozzánk nyújtják be az igényüket, hogy milyen munkaerőre van szükségük. Ilyenkor akár 1-3 héten belül már indulni is kell.

A tengeri hajós munkához elengedhetetlen természetesen, hogy jól beszéld az angol vagy a német nyelvet, esetleg mind a kettőt annak érdekében, hogy nemcsak a vendégekkel, hanem a személyzettel is meg tudd értetni magad. A megpályázott pozícióban nem árt az előzetes tapasztalat, sőt az egyes pozícióknál szakirányú végzettség is kell. Minden esetben lényeges a vendégközpontúság és kitartás, hiszen tudni kell, hogy egy embert próbáló munkáról van szó.

Keresd fel a Crew Agency Kft. honlapját és máris regisztrálhatsz adatbázisunkba! Ha tehát a tengeri hajós munka az, ami érdekel, ha lennél felszolgáló, szakács, szobalány vagy bárfelszolgáló, ha szívesen körbejárnád az egész világot, akkor most itt a lehetőség, ragadd meg, mi segítünk!