Természetes házi darázsriasztó tippek

Ha a nem kívánt darazsaktól akar megszabadulni, akkor nagyszerű lesz tudni, hogy vannak olyan természetes darázsirtók, amelyek valóban segítenek megszabadítani otthonát a nem kívánt kártevőktől. Senki sem akarja, hogy darazsak megcsípjék őket, és ezek a riasztók egész tavasszal és nyáron távol tartják őket.

[wp_ad_camp_1]

Ezen házi darázstaszító tippek egy része magában foglalja a darazsak látogatásának és fészkek készítésének megakadályozását, míg mások megmutatják, hogyan lehet megszabadulni a meglévő darazsaktól és fészkektől. Kövesse ezeket a javaslatokat vagy az összeset, hogy megszabaduljon a bosszantó rovaroktól. Mielőtt elkezdené a darazsak megölését, meg kell tennie néhány dolgot annak megakadályozására, hogy a darazsak eleve beférkőzzenek otthonába. Először is, szabaduljon meg minden ételmaradéktól vagy morzsától, amely az otthona területén kívül található. A darazsak imádják a fehérjét, ezért a grill olyan terület, amelyet szívesen meglátogatnak. Tartsa alaposan megtisztítva, hogy távol tartsa a darazsakat. A darazsak imádják a cukros italokat is, ezért ha az udvarban tárol üdítős üvegeket, győződjön meg róla, hogy alaposan ki vannak tisztítva. Ha nincs valami finom a darazsaknak az otthona közelében, akkor sokkal kevésbé valószínű, hogy meglátogatják.

Mi van a kukákban? Nos, a szemét mellett gyakran vannak régi ételmaradékok.  A darazsak imádnak enni, ezért különösen vonzza őket a szemetese, ha nincsenek jól lezárva – és akár megpróbálhatnak fészket is csinálni a közelükben. Ügyeljen arra, hogy lezárja a kukákat, hogy elkerülje az új látogatókat, és ez magában foglalja az újrahasznosító tartályokat is. Érdemes lezárnia az otthona minden repedését, mivel a darazsak szívesen fészkelnek a föld és a ház repedéseiben és mélyedéseiben. Tartsa ezeket foltozva és feltöltve, hogy elkerülje a darazsak fészkét vagy az otthonba kerülést.