Tippek a tökéletes esküvő érdekében

Egy esküvő megszervezése nem egyszerű feladat. Sok pár fogad profi esküvőszervezőt, hogy levegye a vállukról a szervezéssel járó rengeteg munkát. Van, aki inkább saját maga szeretné kézben tartani a szervezéssel járó dolgokat, vagy alacsony költségvetésből gazdálkodik és ezért nem kérnek segítséget.

[wp_ad_camp_1]

Ha magunk szervezzük meg a nagy napot, legjobb, ha pontos listát vezetünk a teendőkről. határozzuk meg a költségkeretet és szigorúan tartsuk is be. Ne szégyelljünk segítséget kérni a családtól és a barátoktól. Legjobb, ha ütemtervet készítünk, hogy mikor milyen teendőink vannak. Egy tökéletes esküvő megszervezéséhez körülbelül egy évre van szükség. Nem szabad elveszni az apró részletekben, összpontosítsunk arra. ami igazán fontos. Beszéljük meg párunkkal, mi legyen az esküvő három legfontosabb szempontja. A helyszín, az esküvő dátuma, az esküvői fotós, vagy az élő zenekar? Ragaszkodjunk a fontos dolgokhoz és legyünk készek kompromisszumot kötni a többi részlettel kapcsolatban.

Találd meg a leginkább hozzád illő stílust, tallózz a lehetséges esküvői szalonok oldalán. Minden részletet beszéljünk meg a párunkkal, akkor is, ha ő csak bizonyos részletekkel szeretne foglalkozni. A közösen végzett munka összekovácsolja a párokat. Vásároljunk egy esküvőtervező könyvet, nagy segítségünkre lehet. Gondoljuk át alaposan, milyen helyszínt szeretnénk. Romantikus lehet egy erdő közepén megrendezett esküvő, de vannak helyszínek, ahová mindent oda kell hozatni: székeket, vacsorát, sátrat és még rengeteg dolgot. Ezzel szemben egy hotelben vagy étteremben megrendezett esküvőnél minden rendelkezésre áll a helyszínen. Ha van a barátok között olyan, akinek nemrég volt az esküvője, kérjünk bátran tanácsot tőle, jó ötleteket kaphatunk a szervezéshez.