Vásároljon ajakápolót a gyogyline.hu webáruházból!

A kiszáradt, kicserepesedett ajkak egyáltalán nem nyújtanak esztétikus látványt, azonban ami még nagyobb probléma, hogy könnyen a bőrfertőzések forrásává válhatnak a kicserepesedett ajkak. Célszerű az ajakápolást beépíteni a mindennapokba, legalábbis rendszeresen tenni az ajkak egészsége érdekében!

[wp_ad_camp_1]

Ajakápoló használatával nem kell tartani az ajkak kicserepesedésétől. Sajnos az ajkak mondhatni napiszinten ki vannak téve az időjárás és a különféle tényezők különféle viszontagságainak, mely idővel megmutatkozik az ajkakon is. Az ajkak nedvességvesztését könnyedén meg lehet akadályozni ajakápoló használata által, ráadásul így az ajkak hidratálása és védelme is megvalósul. Télen a hideg idő és a szél szárítja ki az ajkakat, valamint beltéren a fűtött helyiség száraz levegője. Az ajkakat nem védik faggyúmirigyek, így semmiféle olajos védőréteg sem. Ezért fontos, hogy gondoskodjon ajkai megfelelő védelméről. Sajnos nyáron is van mitől tartani, ugyanis ekkor a káros UV-sugarak tesznek kárt az ajkakban. Az ajkak kevés pigmentsejtet tartalmaznak, így fokozottabban ki vannak téve a káros sugaraknak, mint a bőr többi része.

Célszerű a téli időszakban olyan ajakápolót választani, mely gazdag a különféle ápoló anyagokban, míg nyáron olyan ajakápolóval jár jól, mely fényvédőt is tartalmaz. Az ajakápolók használata rendkívül egyszerű, jellemzően a rúzsokhoz hasonlóan használhatók. A sűrűbb ajakápolók kis tégelyekben kaphatók, ezeket az új segítségével lehet felvinni az ajkakra. Az ajakápolók nagy előnye, hogy könnyedén magával tudja vinni magával az ember, mert kis méretűek. Ha szeretne bővebben tájékozódni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a gyogyline.hu webáruházba, ahol az ajakápoló termékek széleskörű kínálatát is meg tudja tekinteni!