Xiaomi Mi 11 áttekintés

Soha még nem volt ilyen hangsúlyos a Xiaomi és a Samsung közötti versengés: ugyanabban az évben az utóbbi vállalat leminősítette a korábbi generációk komolyabb telefonjainak specifikációit (és ennek megfelelően az árát is), de jön a Xiaomi, és mindezeket a specifikációkat fellendítette az Mi 11 esetében.

[wp_ad_camp_1]

A Xiaomi Mi 11 indításakor a vállalat önelégült hangon jelentette be, hogy nemrég a világ harmadik legnagyobb okostelefon-eladója lett; A Samsung továbbra is egy mérföldnyire van az első helyen, messze megelőzve az Apple-t is, de a Xiaomi gyorsan emelkedik.  A Xiaomi Mi 11 a vállalat legújabb csúcstelefonja; az év első és valószínűleg legfontosabb mobilja, és megjelenése óta minden bizonnyal ez a sztár, mellette viszont nem jelentettek be Mi 11 Pro-t. Ez a telefon rengeteg frissítést hoz elődjéhez, a Mi 10-hez képest, ami nagy előrelépés, ami a Samsung Galaxy S21 S20-ról való visszalépésének fordítottja. Ezek a frissítések leginkább a telefon kijelzőjének figyelembevételével jelentkeznek. A Mi 11 2.5K felbontással rendelkezik, meghaladja a Mi 10 és a Galaxy S21 2K-ját, de rengeteg más fejlesztés is található benne, mint például az automatikus videófelbontás és a framerátás méretezés, a képernyő HDR módjai, valamint a különféle fényerő és olvasási módok.

Rengeteg más módon is megdönti a telefon az elődjét, és a versenytársét is. Továbbfejlesztette a Harman Kardon által hangolt hangszórókat, egy gyorsabb processzort hozott, amely az összehasonlító táblázataink élén áll, új videófelvételi módokat biztosít, amelyekkel szórakoztató játszani, és szupergyors töltési sebességgel bír. A kiemelkedő új Xiaomi Mi 11 funkciónak az 5MP-s telemacro-kamerájának kell lennie, hogy közeli felvételeket készítsen bármilyen témáról. Könnyen kezelhető, remek fotókat készít, és más eszközökön is hasonló módokat produkál.