ZTE Axon 20 5G okostelefon áttekintés

A ZTE Axon 20 5G fő jellemzője, hogy ez az első kereskedelmi forgalomban kapható okostelefon, amelynek a képernyő alatt van a szelfikamerája, ezért nincs bevágott szelfikamera.

[wp_ad_camp_1]

Rossz hír, hogy ez jelenleg nem a legerősebb szelfikamera a piacon, de mégis érdekes újítás, amelyet a következő években biztosan látni fogunk, amikor a gyártók sokasága magáévá teszi. Miért érdemes megvásárolni a ZTE Axon 20 5G-t? Nem igazán érdemes, hacsak nem kétségbeesett, hogy az elsők között kipróbálja ezt az újítást, és úgy gondolja, hogy az okostelefon többi részét pontosan arra tervezték, amire szüksége van. Az innovatív szelfikamerától eltekintve a ZTE Axon 20 5G tele van specifikációkkal, amelyeket sokan egy új, középkategóriás okostelefonnál keresnek. Ez nem mindenkinek való – az Axon 20 5G egy rendkívül nagy telefon, 6,92 hüvelykes kijelzővel, és amint az várható volt, nehézzé teheti a napi használatát azoknak, akik kedvelik a kisebb telefonokat.

Az energia itt valamivel kevesebb, mint amit egyesek keresni fognak, a ZTE a gyengébb Qualcomm Snapdragon 765G lapkakészletet választotta az eszköz működésének fenntartása érdekében, és azt tapasztaltuk, hogy az akkumulátor élettartama időnként közepes is. Összességében elmondható, hogy a ZTE Axon 20 5G egy nagyon meghatározott típusú ember számára készült, és csak akkor javasoljuk ennek a telefonnak a megvásárlását, miután áttekintette a negatívumokat a felülvizsgálatunkban. Ha mégis olyan nagy telefont keres, amely egy teljesen új típusú szelfikamerát tartalmaz, akkor ez remek választás lehet a következő okostelefonhoz. A ZTE Axon 20 5G először Kínában jelent meg 2020-ban, de nem sokkal ezután a vállalat felfedte, hogy a telefon más piacokra érkezik, beleértve az Egyesült Államokat és az Egyesült Királyságot.