Utángyártott toner – Nyomtasson jó minőségben olcsón!

Mindenki szeretne jó minőségben nyomtatni, úgy, hogy közben nem kell a magas nyomtatási költségek miatt rendelni. Ha hosszú ideje nyomtat eredeti tonerrel és szeretné csökkenteni nyomtatási költségeit, akkor az alábbiakban adunk pár tippet!

[wp_ad_camp_1]

Utángyártott toner kevesek számára ismeretlen, azonban sokan ódzkodnak tőle. Ez általában a számtalan tévhit következménye, amiket már többször megcáfoltak a tesztek é kutatások. Az elmúlt pár évben mégis egyre népszerűbbé váltak az utángyártott nyomtatási kellékek, melynek oka, hogy meglehetősen olcsónak számítanak. Az sem ritka, hogy tizedannyiba kerülnek, mint az eredeti termékek. Sokan azzal érvelnek, hogy az alacsony ár ellenében silány nyomtatási eredmény jár, azonban számos teszt bebizonyította, hogy a manapság készített utángyártott tonerek közel hasonló minőségre képesek, mint az eredeti termékek. Ráadásul az utángyártott termékek jóval környezetbarátabbak, mint az eredeti tonerek, így sokan emiatt is inkább ezeket a termékeket választják.

Az utángyártott tonerekkel kapcsolatban, szintén hátrányként szokták felhozni, hogy élettartamuk rövid. Ebben van némi igazság, abban az esetben, ha a vásárló nem megfelelőképp tárolja és használja. Fontos tudni, hogy a tonereket nem szabad élükre állítva tárolni, mivel így az egyik oldalra tömörül a tonerpor. A tonert használat előtt fel kell rázni, de nem egy intenzív mozdulattal, hanem egy finom rázás bőven elegendő. Fontos, hogy ez még azelőtt történjen meg, hogy a biztosító szalagot eltávolítaná. Mindezeket betartva a toner élettartama akár egy évre is meghosszabbítható! Ha szeretne lefaragni a nyomtatási költségekből, akkor érdemes egy esélyt adni az utángyártott tonereknek. Bővebb információkért látogasson el a patronvilag.hu webáruházba!