A festett beltéri ajtókkal biztosan jól jársz!

A festett beltéri ajtókkal jó döntést hozol, azonban tagadhatatlan, hogy az is fontos kritérium, hogy honnan szeretnél vásárolni. Ha megbízható helyről vásárolsz, akkor egyáltalán nem kell aggódnod a minőség miatt. Ha nem tudod honnan érdemes festett beltéri ajtót vásárolni, mi a BB-Ajtót ajánljuk!

Festett beltéri ajtó prémium kategóriájú termék, így, ha ezt választod, akkor biztosan jó döntést hozol! Biztos lehetsz benne, hogy ezek az ajtók kiváló funkcionálnak, illetve emellett igazán esztétikusak is, így dekorelemként is megállják a helyüket. A BB-Ajtó kínálatában kapható festett beltéri ajtók esetében az ajtószerkezet egy MDF keretprofil, amit a legtöbb esetben papírrács betét tölt ki, viszont, ha szeretnéd, akkor a színvonal növelése érdekében üreges forgácslappal is kérheted. Az MDF lemezekről azt kell tudni, hogy hat milliméter vastagsággal rendelkeznek, ami azért fontos, mert a kiválasztott minta bemarása ezekbe a lapokba történik. Az eljárás egy CNC megmunkálás, melynek során három különféle kés készíti el a marási formát. Ahogy elkészült a minta, az egyik legfontosabb lépés következik, mégpedig a tokszerkezet felületkezelése.

Az ajtó esztétikája, megjelenése nagy mértékben függ attól, hogy a gyártási folyamat ezen részénél mennyire alapos és precíz munkát végeznek a szakemberek. Minden felhordott festékréteg között fontos finom csiszolást végezni, így a végeredmény egy egyenletes, sima felület lesz. Az ilyen módon legyártott ajtókról azt kell tudni, hogy a nehezebb, keményebb ajtók körébe tartoznak, mivel a megszokott nyolc kilogrammos ajtó helyett huszonkettő-huszonnégy kilós ajtókat kell a helyükre illeszteni. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, akkor érdemes ellátogatni a bb-ajto.hu weboldalra!