A gyümölcsdiéta valóban fogyaszt?

Legyünk őszinték, szinte minden étrendet kipróbáltunk már ami létezik. De néha ez nem így működik. Most a gyümölcsdiétákról tudhat meg mindent, a mi lényeges.

[wp_ad_camp_1]

Tudjuk, mire gondol – valóban fogyókúrás gyümölcsöt kell ennem ahhoz, hogy lefogyjak? Ne essen pánikba – ebben több van, mint gondolná. Alapvetően a gyümölcsdiéta megköveteli, hogy egy nap mindhárom étkezéséhez gyümölcsöt, diót és magot fogyasszon. A gyümölcsnek, a diónak és a magoknak is az egyetlen rágcsálnivalónak kell lennie. Az étrend általános érvényű szabálya az, hogy legalább 75 tömegszázalék nyers gyümölcsöt, 25% diót és magot eszik mellette. Más néven nyers vegán étrendet követ, hiszen a gyümölcs diéta a veganizmus részhalmaza. Bár az étrend rugalmas lehet (természetesen az ésszerűség keretein belül), általában 7 fő élelmiszercsoportot tartalmaz. Ide tartoznak a savas gyümölcsök (citrusfélék, ananászok, áfonya); savval nem rendelkező gyümölcsök (meggy, málna, füge); édes gyümölcsök (banán, dinnye és szőlő); diófélék (mogyoró, pisztácia, kesudió); magvak (napraforgó, tök, tök); olajos gyümölcsök (avokádó, kókuszdió, olajbogyó); és aszalt gyümölcsök (datolya, aszalt szilva, mazsola).

Tehát bár sok étel nem éri el a korlátozásokat, megengedett a sós ételek fogyasztása az étrend módosítása érdekében. A diéta azt állítja, hogy ez a legjobb megközelítés az étkezéshez, mivel a fogyókúrázóknak csak nyers, feldolgozatlan ételeket kell enniük, amelyek nem tartalmazzák a szokásos étrend hozzáadott cukorát és zsírját. Általánosságban elmondható, hogy több gyümölcs elfogyasztása jó dolog. A gyümölcsök tele vannak vitaminokkal és antioxidánsokkal. És mindez még elősegítheti bizonyos betegségek, például a rák kockázatának megelőzését. De az a javaslat, hogy a gyümölcs nem foglalja el az egész étrendet – ezért az a szabály, hogy csak 75% -ban fogyaszthat gyümölcsöt. Ez helyet hagy a jelentősebb élelmiszerek számára.