A legjobb fényképezőgépek kezdőknek

A kezdőknek legmegfelelőbb fényképezőgép kiválasztása talán még nagyobb döntés, mint a fényképezőgép kiválasztása a profik számára. Nyilvánvaló, hogy könnyen használhatónak kell lennie, intuitívnak, de nem érdemes túl sok vezérlővel rendelkezőt venni.

[wp_ad_camp_1]

Ideális esetben hasznos útmutató módokkal kéne rendelkezzen, amelyek segítenek a kezdőknek megismerkedni az alapokkal. És mivel ez az első fényképezőgép, megfizethetőnek kell lennie! Canon EOS Rebel SL3: Ez nem a legolcsóbb DSLR, amelyet megvásárolhat, de nagyon gyakran érdemes egy kissé nagyobb összeget fizetni, hogy sokkal jobb szolgáltatást kapjon – és ez a tökéletes példa erre. Az EOS Rebel SL3 (más néven EOS 250D / EOS 200D Mark II) rendelkezik a Canon csúcskategóriájú APS-C érzékelőjével, 24,1 MP felbontással és ragyogó Élő felvétellel, a teljesen artikulált érintőképernyő és a Canon gyors Dual Pixel révén. CMOS AF autofókusszal is rendelkezik. A Canon 4K video-, Wi-Fi- és NFC-csatlakozással is rendelkezik, amely a legkisebb DSLR-készülékbe van csomagolva, amelyet valaha láthat.

Ne aggódjon amiatt, hogy a DSLR-ek bonyolultak. A Nikon D3500 ragyogó „Útmutató” móddal rendelkezik, amely teljes mértékben interaktív útmutatóként szolgál a fényképezéshez és a kamerabeállításokhoz, a hátsó LCD képernyőn keresztül. A D3500 kezelőszervei egyszerűek és könnyen kezelhetők. Az alacsony ára azt jelenti, hogy visszavontak néhány fejlettebb funkciót. Például nincs egyéni beállítások menü a fényképezőgép funkcióinak testre szabásához, amelyek a Nikon DSLR fényképezőgépek minden más sorozatában megtalálhatók. Az autofókusz élő nézetben és a filmfelvétel módban is lassú, bár a Nikon AF-P DX 18-55 mm f / 3,5-5,6G VR lencséje felgyorsítja ezt és ez a legjobb csomag a lencséjéhez. Összességében a Nikon D3500 képminősége és teljesítménye rendkívül jó az ár szempontjából, az 5 kép/mp sebesség pont megfelelő a kezdő szintű DSLR-hez.