A legjobb iPhone 2020-ban: melyik Apple telefon a legjobb választás az Ön számára?

A legjobb iPhone kiválasztása a költségkerettől, az igényektől és az ízléstől függ. Az Apple választékának köszönhetően találhat magának egy tisztességes iPhone-t, amely legalább négy évig szoftverfrissítéseket kap, vagy minden évben vehet új telefont.

[wp_ad_camp_1]

Vásárlás előtt tudnia kell, hogy az Apple legújabb telefonjai már piacra kerültek, és négy iPhone közül lehet választani: az iPhone 12, a kisebb iPhone 12 mini, az iPhone 12 Pro és a nagy iPhone 12 Pro Max. Bár még nem kaphatók – az iPhone 12 és 12 Pro október 23-án érhető el, míg az iPhone 12 mini és az iPhone 12 Pro Max november 13-án kerül forgalomba – tisztában kell lennie azzal, hogy az új modellek már a láthatáron vannak. Ez azt jelenti, hogy a régebbi modellek hamarosan értékesítésre kerülnek, és valószínűleg még olcsóbbak lesznek a november 27-i hétvégén megrendezésre kerülő fekete pénteken és kiberhétfőn. Tavaly kiváló ára volt például az iPhone XR-nek. Általában a csúcskategóriás modellek nem kapnak nagy kedvezményt, de akár a Fekete péntek, akár az iPhone 12 sorozat indításának eredményeként jó eséllyel spórolhat egy kis pénzt az iPhone 11 termékcsaládon, és potenciálisan néhány más modellen is, ha még egy kicsit vár.

iPhone 12
iPhone 12

Mindenesetre frissítjük ezt a listát az új iPhone 12 termékcsaláddal, ha lesz időnk megfelelően áttekinteni őket, és megérteni, hogy illenek a felállásba. Várakozásaink szerint egy iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max lesz az elérhető új okostelefon, amely potenciálisan új, lapos kivitelű, amely felidézi az iPhone 4 és 5 dicsőségének napjait. Várhatóan 5G-t fognak biztosítani és rengeteg erőt, ezért érdemes várni rájuk. De ha nem akar várni, akkor rengeteg más termék van, amelyből jelenleg választhat. Az Apple jelenleg négy különböző iPhone-vonalat értékesít: az iPhone 11 Pro, az iPhone 11, az iPhone SE (2020) és az iPhone XR készülékeket. Mindegyik futtathatja az iOS 14 rendszert, és a legtöbb esetben valószínűleg több verzióra frissül majd.