Black Friday akciók több üzletben is!

A hálaadás utáni nap (péntek) fekete péntek néven ismert. Ez korábban nem hivatalosan vagy hivatalosan az ünnepi vásárlási szezon kezdete volt. Szinte az összes boltban megjelennek a legnagyobb akciók, hogy ezzel vonzzák a vásárlókat az üzletükbe.

[wp_ad_camp_1]

A Black Friday hazánkban november 27-ére esik idén, így keresse fel bátran a black.Friday.hu weboldalt, hogy megtudhassa pontosan milyen akciókkal várják önt az üzletek és a plázák. Az emberek órákkal az üzletek megnyitása előtt sorban állnak, hogy megragadják az év legkedvezőbb árait. Az elmúlt években annak a tendenciának lehettünk tanúi, hogy ezeket a fekete pénteki értékesítéseket péntek előtt teszik elérhetővé online. Az elmúlt néhány évben (pontosabban 2013-tól kezdődően) a fekete pénteki értékesítés péntek előtt kezdődött – néhány üzlet a fekete pénteki értékesítést a hálaadás napján kezdte meg, néhány pedig szerdán és hétfőn kezdődött.

Újabban sok üzlet november elején kezdi el közzétenni fekete pénteki hirdetését, vagy néha már októberben is kiszivárogtatja. Egyes üzletekben ezután további fekete pénteki leárazott cikkek találhatók, amelyeket csak a weboldalukon fednek fel. A legtöbb fekete pénteki értékesítés akkor kezdődik el online, amikor megkezdődik a fekete pénteki üzlet értékesítése. Mint korábban kiemeltük, sok üzlet online kínálja fekete pénteki akcióját – még a fekete péntek előtt. Vannak üzletek, ahol csak néhány ilyen fekete pénteki akció lehetséges, és van, ami nem érhető el online. Nézze meg viszont, hogy hazánkban milyen akciókra számíthat, keresse fel weboldalunkat a black.Friday.hu-t és itt megtalálhatja a H&M, az About You, a Tesco, az Ikea és a legtöbb hazai pláza akcióit, valamint többet tudhat meg magáról a fekete péntekről és annak eredetéről is, tehát nem fogja megbánni, ha ide kattint.