A legjobb tengerparti üdülési célpontok Spanyolországban

A Baleár-tenger, a Vizcayai-öböl és az Alborán-tenger veszi körül Spanyolország legjobb helyet egy tengerparti vakációhoz. Az ország mérföldekig terjedő megdöbbentő tengerpartokkal büszkélkedhet, nem beszélve néhány spanyol kormányzású szigetről.

[wp_ad_camp_1]

Akár félreeső tengerpartokat, élénk kultúrát vagy felejthetetlen kilátást keres, Spanyolországban minden megtalálható. Következő utazásakor látogasson el annyi spanyolországi üdülési célpontra, amennyit pénztárcája és ideje megenged. Barcelonától északra, a francia határhoz közeli partszakasz Costa Brava néven ismert. Itt számos tengerparti üdülőhely, érdekes halászfalu és nagy tengerparti üdülőhely található. Ha gyönyörű tájat és egy nagyon hagyományos spanyol tengerparti célpontot keres, Tossa de Mar ideális. Azok, akik alig várják, hogy élvezzék az éjszakai életet, valamint a homokos napokat a parton, inkább Lloret de Mar felé vegyék az irányt. Lloret de Mar-ban napozhat a Lloret tengerparton, snorkelingre is lesz lehetősége, vagy éjszakánként bulizhat a tengerparti bárokban.

A Costa Blanca nevű partszakaszon található a forgalmas Benidorm üdülőhely. A migránsok, valamint az Európa-szerte érkező turisták körében népszerű Benidorm nyüzsgő úti cél, számtalan szállodával, bevásárlóközpontokkal és kényelmi szolgáltatásokkal. Természetesen gyönyörű tengerpartjai még mindig nagy vonzerőt jelentenek. Benidormban két nagy tengerpart található: Levante és Poniente. Levante a forgalmasabb lehetőség, és kiváló éttermekkel, árusokkal és bárokkal rendelkezik. Pontiente továbbra is népszerű, de a spanyol helyiek, valamint a nagy tömegektől elzárkózó családok jobban kedvelik. Corralejo egy tengerparti város Fuerteventura északi csúcsán, a Kanári-szigetek második legnagyobbja. A sziget számos gyönyörű tengerparttal rendelkezik, és széles körben elismert, mint a vízi sportok kedvelőinek kedvelt úti célja.