A Chia magok is reform élelmiszerek!

Kis mérete ellenére a chia mag tele van fontos tápanyagokkal. Kiváló omega-3 zsírsavforrás, gazdag antioxidánsokban, rostot, vasat és kalciumot is biztosít. Az omega-3 zsírsavak segítenek a HDL-koleszterin emelésében, amely véd a szívroham és agyvérzés ellen. Chia magot találhat reform élelmiszereink között.

[wp_ad_camp_1]

Reform élelmiszerek kaphatóak széles kínálatban a gyogyline.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és tekintse meg a kínálatunkban kapható chia magokat. A napi néhány chia-mag elfogyasztás a napi kalciumszükséglet 18 százalékát, a foszfor 27 százalékát, a mangán 30 százalékát, valamint kisebb mennyiségű káliumot és rezet biztosítana. A chia magok több omega-3-at, kalciumot, foszfort és rostot nyújtanak, mint a lenmag. A legtöbb ember nem fogyaszt eleget ezekből az alapvető tápanyagokból. A növényi eredetű élelmiszerekhez már régóta társul számos káros egészségi állapot, köztük az elhízás, a cukorbetegség, a szívbetegségek és az általános halálozás. Kimutatták, hogy a chia magok támogatják az egészséges arcszínt, a megnövekedett energiát és összességében az alacsonyabb súlyt. A chia magok adagonként közel 5 gramm rostot tartalmaznak, magas omega-3-zsírsav- és alfa-linolsav-szintjük hasznos lehet a fogyáshoz. A vízzel keverve gélként is fogyasztható.

Kimutatták, hogy a magas rosttartalmú étrend csökkenti a diverticulitis fellángolásának előfordulását azáltal, hogy felszívja a vizet a vastagbélben, és megkönnyíti a bélmozgást. Ehhez chia magokat is kellene fogyasztani, amelyeket kedvező áron vásárolhat meg weboldalunkon. Amennyiben többet tudna meg ezekről vagy megtekintené reform élelmiszereink teljes kínálatát keresse fel bátran a gyogyline.hu weboldalt, és itt megtalálhatja majd telefonszámunkat is, hogy bármikor felvegye velünk a kapcsolatot.