A legjobb tengerpartok Langkawiban

A közel 100 fős szigetek csoportjába tartozó Langkawi a malajziai szigetcsoport legnagyobbja, és gyakran Kedah ékszerének nevezik. Az Andamán-tengerben fekszik Malajzia északnyugati partjainál, a thaiföldi határ közelében. Bár viszonylag nagy és népszerű turisztikai célpont, a sziget nagy részei eddig viszonylag fejletlenek maradtak. Ez különösen igaz a sziget északi részén, amely a legtávolabb van a repülőtértől.

[wp_ad_camp_1]

A Teluk Datai – vagy a Datai-öböl – privát tengerpartja nem feltétlenül van mindenki számára korlátozva, de okosan kell játszania a kártyáival, ha jól meg akarja nézni. A Teluk Datai a sziget távoli és fejletlen északnyugati sarkában található, és az egyik legszebb és zavartalan tengerparti szakasz. Egy konkáv mélyedésben fekszik, és fenséges, dzsungellel borított hegyek és erdők keretezik, amelyek elfedik a térség legtöbb ember által készített szerkezetét. Ez a sziget olyan régiója, amely az all-inclusive 5 csillagos üdülőhelyek birodalma, mint például az Andamán, és mivel ez elég nagy autóút a városba, a legtöbb vendég ritkán hagyja el a komplexumot. Azok számára, akik szeretnék megkóstolni ezt az életmódot, akár csak rövid időre is, élvezhetik ezt a privát paradicsomot, de előbb érdemes pénzt költenie az étteremben vagy a fürdőben.

Langkawi fekete homokos tengerpartja a sziget észak-középső partján fekszik, és egyike azon ritka helyeknek, amelyek látszólag szembeszegülnek a természeti törvényekkel. Végül is milyen gyakran lát egy fekete homokból álló tengerpartot? A strand általában érdekes és esztétikus fehér és fekete homokkal rendelkezik. A sziget turisztikai déli és délkeleti területeitől való távolsága miatt kevesebb forgalommal rendelkezik, mint sok más ilyen típusú hely, így kiváló menekülés azok számára, akik lazítani akarnak és élvezni akarják a természetet.