A legjobb tennivalók Indianapolisban

Indiana központjában Indianapolist az állam fővárosának szánták. A város tele van izgalmas történelmi tevékenységekkel, amelyekhez csak a gyönyörű táj párosul, bőséges parkokkal és szabadidős lehetőségekkel.

Lehet, hogy Indianapolis ad otthont néhány lebilincselő múzeumnak és művészeti galériának, de a festői White River átfolyik a városon, buja nyilvános parkokkal és kiváló padleboardozással a belvárosban. Talán Indianapolisban vannak a legjobb tennivalók, és minden bizonnyal a legnagyobb húzóerő a látogatók számára a város hatalmas sportnaptárában van. Indianapolis a világ legnagyobb motorsport eseményének ad otthont, míg a futball és a baseball rengeteg élő szórakozást kínál. Az Indiana állam művészetét, történelmét, kultúráját és tudományát felfedező Indiana State Museum teljes körű betekintést nyújt a Hoosier államba. A lenyűgöző épület három emeletén több mint 450.000 műtárgy látható.

A főbb kiállítások közé tartozik Indiana ókori történelmének feltárása, amikor a dinoszauruszok vándoroltak az államban. Menjen fel egy emeletre, hogy megismerje Indiana bennszülött közösségeinek történelmét és kultúráját, valamint az állam közelmúltbeli történelmét. A múzeum a gyönyörű White River State Parkban található. Washington D.C.-n kívül egyetlen városban sincs több veteránnak szentelt látnivaló, mint Indianapolisban. Az Indiana War Memorial egy nagy belvárosi területet foglal magában, ahol két múzeum, valamint számos emlékmű és szobor található. A terület megrendítő látvány, különösen ősszel, amikor a környező fák pirosra váltanak a történelmi személyeknek szentelt szobrok mellett. A két múzeum egyike a Shrine Room. Lebilincselő élmény, a szoba azoknak az első világháborús katonáknak van szentelve, akik nem jutottak haza. Az Indian War Memorial másik része a Katonai Múzeum, amely a háború és az államon belüli veteránok történetét tárja fel.