Color gel a MarilyNails kínálatából!

Manapság nagyon sok nő jár körmöshöz vagy a megfelelő eszközök beszerzése után otthoni körülmények közt igyekszik csodaszép manikűrt varázsolni magának. A VIVID COLORGEL segítségével te is elkészítheted magadnak vagy épp vendégeidnek, ha körmösként dolgozol, a tökéletes manikűrt!

Color gel nagyon hasznos kiegészítő a manikűr elkészítéséhez. A zselés körömlakkoknak, géllakkoknak köszönhetően ma már nem szükséges otthon lakkozni a körmöket, hogy aztán pár nap múlva a lekopott, lepattogzott körmöt újra kelljen lakkozni. A VIVID COLORGEL a MarilyNails klasszikus színes zselé termékcsaládja, mely nagy népszerűségnek örvend. Sokan szeretik ezeket a lakkokat, mivel többféleképp fel lehet őket használni. Akár a szabadszélbe építve, akár a teljes körömfelületet befedve nagyon jól mutat, ráadásul tartós eredményre lehet számítani. A MarilyNails színes zseléi széles választékban kaphatók, így biztosan megtalálod a számodra megfelelő darabokat, melyekkel csodás manikűrt készíthetsz! Ha körmösként dolgozol, akkor különösen fontos, hogy kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozz, hogy vendégeid minden alkalommal elégedettek legyenek munkáddal!

A VIVID COLORGEL többféle típusa elérhető, így gyakorlatilag bármilyen manikűrt el tudsz készíteni velük. A MarilyNails színes zselé kínálatában megtalálhatók a csillámló, a pasztell és a metálfényű zselék. Ezekkel a zselékkel biztos lehetsz benne, hogy minden szempár a körmeidre fog irányulni. A MarilyNails kínálatában olyan kiegészítőket, csillámporokat, ecseteket és egyéb szükséges kiegészítőket talál, melyeknek köszönhetően a bonyolultabb manikűrök elkészítése sem jelent majd problémát! Bővebb információkért látogass el a marilynails.hu webáruházba, ahol minden fontos információt megtalálsz!