A Yana kollagén ital hatékony szuper-antioxidánsokkal van tele

A Yana kollagén itallal megkezdheti a ragyogó bőr felé vezető utat. A YANA forradalmian új kollagén-ital, amely belülről kifelé hat, és elősegíti az egészséges megjelenésű bőr alapvető elemeinek helyreállítását.

[wp_ad_camp_1]

A Yana kollagén ital hatékony szuper-antioxidánsokkal van tele, ezért ha még többet tudna meg erről a szuper italról, akkor nem kell messzire mennie, keressen fel minket a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon, hogy megtekinthesse a teljes leírást.  A YANA forradalmian új szépségápolási folyadék és kollagén-kiegészítő, amely belülről működik, és elősegíti az egészséges megjelenésű bőr teljes és végleges helyreállítását. A hialuronsav, a kollagén peptidek, az antioxidánsok és a vitaminok erősen koncentrált keverékével formulálva klinikailag igazolják, hogy javítja a hidratációt, javítja a rugalmasságot és csökkenti a ráncok megjelenését. Élvezze ezt az egyszerűen fogyasztható italt önmagában vagy gyümölcslevekkel keverve, vagy adja hozzá egy turmixhoz, hogy  megmaradjon citrusos íze. A YANA-t a kollagén peptidek, antioxidánsok, hialuronsav, C-vitamin és biotin erősen koncentrált összetevői teszik különlegessé.

Szerves acai levet, bio gránátalma levet és természetes citrus ízeket tartalmaz. Vegyen be egy fiolát naponta a ragyogó bőrért. A legjobb eredmény elérése érdekében 236 ml vizet adagoljon be hozzá, és a fiola hűtése is ajánlott. Használat előtt rázza fel. A felhasználással kapcsolatos további információkat megtudhatja weboldalunkon a belvarosiorvosicentrum.hu-n ahol megtalálhatja a Yana kollagén ital további leírását. Amennyiben más részleteket olvasna, weboldalunkra kattintva ezt is megteheti. Kérdések felmerülése esetén fordulhat nyugodtan ügyfélszolgálatunkhoz, ahol minden kérdése megválaszolásra kerül majd.