Alcatel 3L (2020) áttekintés

Az Alcatel 3L (2020) a legolcsóbb az olcsó telefonok szintjén, és ezesetben kompromisszumokat kötünk a teljesítmény, a fénykép minősége tekintetében és az akkumulátor élettartamát tekintve.

[wp_ad_camp_1]

2020-ban talán sokkal fontosabb, hogy a telefont összehasonlítsák az árakkal, nem pedig versenytársaival. Az Alcatel 3L (2020) természetesen messze elmarad a Galaxy Note 20-tól és még a OnePlus Nord-tól is a gyártás és a képernyő minősége, a kamera képességei, a nyers sebesség és minden egyéb tekintetében, ugyanakkor sokkal kevesebbe kerül, mint ezek. Az alacsony ár az, ami valóban a telefon legfontosabb eladási pontja és az oka annak, hogy valaki megveszi. Ezt szem előtt tartva csak annyit kell tudnia, hogy a telefon használható-e és képes-e megbirkózni a mindennapi feladatokkal.  Az Alcatel 3L (2020) szinte minden része jobb, mint amire az ára miatt számíthatnánk: a képernyő, a kamera minősége, az akkumulátor élettartama: mindannyian meglehetősen átlagosak az okostelefonok 2020-as nagyszerű rendszerében, de valójában meglehetősen lenyűgöző egy olyan telefonhoz, amely ennyibe kerül.

Talán a képernyő minősége és a belső alkatrészek (és az azt követő teljesítmény) a leginkább érezhetők a költségcsökkentés terén, de még itt is jól bírja a telefon. Amíg az olyan extrák hiányoznak, mint az 5G, a vezeték nélküli töltés és a vízszigetelés, az Alcatel 3L (2020) könnyen megadhatja Önnek mindazt, amit keres egy telefonban. Az a helyzet, hogy a középkategóriás piac is nagyon erős, mivel a Google, az Apple, a Samsung, a Xiaomi, a Nokia és a Motorola is jobbnál jobb telefonokat dobnak piacra. Körülbelül minden telefongyártónak van egy nagyon tisztességes középkategóriás telefonja a piacon, ami azt jelenti, hogy ha valamivel többet költhet, akkor meg kell tennie.