Autó assistance, az egyik leghasznosabb biztosítás kiegészítő szolgáltatás

Az AXA úgy nevezett „Gondtalan szabadság” kiegészítő biztosításának köszönhetően az utazás minden pillanata szabadon élvezhető, abban a tudatban, hogy bármilyen kellemetlenség történik, van, akire lehet számítani. Ne feledje, az Európai Egészségbiztosítási Kártya nem nyújt elegendő védelmet!

Autó assistance szolgáltatás rendkívül hasznos, éppen ezért minden utazónak, nyaralónak érdemes volna megkötnie. Sajnos erről gyakran megfeledkeznek az emberek vagy nem tartják kellőképp fontosnak, gondolván, hogy az Európai Egészségbiztosítási Kártya kellő védelmet nyújt, ez azonban nem így van. A „Gondtalan szabadság” kiegészítő biztosítás tartalmazza a kisállat biztosítást, az autó asszisztenciát, valamint korlátozott mozgásképesség esetén Magyarországon az egészségügyi segítségnyújtást. Ha tehát bármi baj történne, akkor nagyon hasznosak ezek a szolgáltatások. Az autó assistance szolgáltatás keretein belül a bajba jutott biztosított utasok elszállásolására kerül sor hotelban, valamint az esemény helyszínéről a szálláshelyre vagy pályaudvarra szállítást is tartalmazza taxival.

A gépjármű segítségnyújtási szolgáltatás olyan problémák esetén is megoldást nyújt, mint a helyszíni javítás, vagy a menetképtelen jármű legközelebbi szervizbe vontatása. Ha a gépjármű műszaki okokból kifolyólag nem javítható, akkor öt napon belül Magyarországra szállítják. Abban az esetben, ha nem lehetséges a jármű vontatása, akkor az autó asszisztencia részeként a jármű biztonságos, őrzött tárolására kerül sor. Az autó asszisztencia szolgáltatásnak köszönhetően akkor sem marad egyedül a bajban, ha autója esetleg megadja magát vagy balesetet szenved. A kritikus helyzetben nehéz tiszta fejjel gondolkodni, azonban, ha van, akire számíthat, akkor sokkal nyugodtabb lehet még akkor is, ha bekövetkezik a kellemetlen esemény!