Az Apple Airpods Max

Az Apple AirPods Max 2020-ban a legjobban várt fejhallgató, már két éve pletyka és spekuláció tárgya. Első Apple fülhallgatóként az elvárások magasak voltak, különös tekintettel az Apple AirPods és az AirPods Pro sikereire, amelyek gyorsan a legkönnyebben felismerhető vezeték nélküli fülhallgatókká váltak.

[wp_ad_camp_1]

2018 óta hallottunk pletykákat arról, hogy az AirPods Max lenne a valaha kiadott legfejlettebb fejhallgató, azzal a feltételezéssel, hogy futurisztikus funkciókkal, például légmozdulatokkal fognak megérkezni, amelyek nem igénylik, hogy egyáltalán megérintsék a fejhallgatót az irányításukhoz. Először vessünk egy pillantást a pozitívumokra; a legjobb dolog az AirPods Max-ben a hangzásuk, ami nem más, mint kiemelkedő. Könnyen versenyezhetnek ebben a tekintetben a Sony WH-1000XM4 készülékkel, széles, magával ragadó hangszínpaddal és gondosan kiegyensúlyozott profillal, éles magas hangokkal, sima közepekkel és erőteljes basszus frekvenciákkal. Nagy részletességgel és tisztasággal az AirPods Max olyan elemeket tár fel kedvenc dalainkban, amelyekre korábban még nem is figyeltünk fel – így ez egy igazán fantasztikus hangzású fejhallgató. Az aktív zajcsökkentés szintén osztályvezető.

A dizájn, bár megosztó, mégis újabb győzelmet jelent az Apple számára. A nagy, lapos, rozsdamentes acélból készült fülhallgatókkal az AirPods Max összetéveszthetetlenül „Apple” -nek tűnik, az egyszerűségre és a funkcionalitásra összpontosítva. Prémium minőségű érzetet kelt, még jobban, mint a Sony WH-1000XM4, amely nagyrészt műanyagból készül, bár ez a rozsdamentes acél felépítés azt jelenti, hogy az AirPods Max meglehetősen nehéz. Az Apple tartalmazott egy hálós fejpántot, amelyet úgy terveztek, hogy csökkentse a fején a használat közbeni nyomást, de a sűrűségüket nem lehet megúszni; ha különösen érzékeny a fej nyomására, akkor az AirPods Max nem biztos, hogy az Ön számára megfelelő fejhallgató.