Beltéri függőhinta állvány nélkül

Akár a játszótéren, a parkban, akár a saját udvarának biztonságában, a hinták állandó metronomszerű nyikorgása a gyermekkori elégedettség hangja. A hinták pihentetőek és izgalmasok lehetnek a gyermekek számára, inspiráló repülési érzést vagy izgalmas esésérzetet keltve, attól függően, hogy milyen erősen mozgatja a lábát.

[wp_ad_camp_1]

Függőhinta állvány nélkül rendelhető a bobojca.hu weboldalon néhány kattintással, tehát ha ön is minőségi függőhintát keres nézzen be hozzánk hiszen nálunk több színben kaphat csodaszép függőhintát gyermekeinek. A hintázás olyan tevékenység, amely segíti a gyermekeket a motoros képességek fejlesztésében. A hinták gyengéden fejlesztik az izomerőt és a finom motorikus képességeket is. A függőhintában történő egyensúlyozás megerősítheti a hasizmot. A hinta zsinórján vagy láncán kapaszkodva erősödik a kar és az ujjak koordinációja – ez alapvető mérföldkő az írástanuló gyermekek számára. Nagyon fiatal vagy fejlődési nehézségekkel küzdő gyermekek számára a hintázás különösen segíti az érzékszervi integrációt. Az érzékszervi integráció magában foglalja a tértudatot és a belső fül egyensúlyát. Az érzékek ingatása hintázással a gyermek agyának megdolgoztatását biztosítja a térinformációk rendezésében és értelmezésében, megalapozva a későbbi komplex tanulást és viselkedést.

Valójában a függőhinta ringató mozgása stimulálja az agy azon részét, amely segít összpontosítani, az agykérget. Kutatások kimutatták, hogy a gyerekek jobban koncentrálnak és készek a tanulásra a hintázás után. A hintázás stimulálja az agy további területeit, amelyek fontos utak a készségek számára, mint például a tértudat, az egyensúly, az izomkontroll és a ritmus. Csapatunk sokféle hintázási lehetőséget kínál. Amennyiben önt a függőhinták érdekelnék, keresse fel a bobojca.hu weboldalt a teljes készlet megtekintéséért.