Motorola One 5G Ace áttekintés

A Motorola One 5G Ace egy értékorientált telefon, amely a Motorolától származik, és egy újabb 5G telefonos lehetőséget kínál a vásárlók számára akik költségkerettel rendelkeznek. Közepes árat ér el, amely versenyképes a OnePlus és a Samsung telefonjaival szemben.

[wp_ad_camp_1]

Tervezésileg a Motorola One 5G Ace megfelel az árának. Elég kellemes megjelenésű, de sok benne a műanyag az üveg és a fém a kerethez és a hátlaphoz képest. Emellett csak szerény IP52 besorolással jár, nem pedig az IP68 besorolású készülékek által nyújtott kiterjedt vízvédelemmel. A Motorola mégis érintetlenül tartotta a microSD-kártyát és a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozót, még akkor is, ha egyre több telefon süllyesztette el a praktikus technológiákat. Nagyon sok képernyőteret kap az áráért. 6,7 hüvelykes méretével versenyez az Apple iPhone 12 Pro Max vagy a Samsung Galaxy S21 Plus termékeivel. Sőt ugyanolyan felbontású, mint az utóbbi telefon. De ez nem egy prémium OLED panel, és hiányzik belőle a gyors frissítési gyakoriság, amely a legújabb okostelefonok egyik izgalmasabb tulajdonsága.

Az új lapkakészlet az 5G támogatásával is együtt jár, a Motorola pedig úgy állította be a telefont, hogy a 6GHz alatti 5G hálózatokon fusson. Sajnos ez egyes felhasználók számára nem sokat jelent, mivel az 5G jelenlegi állapota nem mindig kínál érezhető különbséget a 4G LTE-hez képest. Az egyik terület, ahol a telefon a legnagyobb hiányt mutatja, a kamerák részlege, annak ellenére, hogy összesen négy kamerája van. Az elsődleges kamera és a szelfi kamera kompetens, és tiszta képeket készít. De az extra képességek nem káprázatosak. Az ultraszéles kamera nem fogja lenyűgözni, és a makrokamerát valószínűleg még akkor sem lehet használni, ha tisztességes részleteket rögzít. A videó szintén a gyenge oldalon áll. A Motorola One 5G Ace bizonyos értelemben a Motorola One 5G (más néven Moto G 5G Plus) folytatása. Egy bizonyos elmozdulás az árban van, mivel ez az új modell feloldva mindössze 399 dollár.