Címkenyomtató raktárról a legjobb áron!

A címkenyomtatók közvetlenül nyomtathatnak különböző alkalmazásokból, különböző formátumokra, például címkékre, matricákra és csuklópántokra a cím, a postai küldemények, szállítás, és más hordozók számára.

[wp_ad_camp_1]

Címkenyomtató raktárról rendelhető a digilabel.hu weboldalról, tehát ha kedvezményes áron rendelne címkenyomtatót raktárról, akkor itt a helye nálunk, hiszen magas minőségű berendezésekkel és termékekkel találkozhat. A címke formátuma különböző magasságban (0-11 hüvelyk), szélességben (0-8 hüvelyk) kapható. Ezenkívül különböző típusú papírok is használhatók vele, például szabványos, ragasztós hátú és matrica típusú papírok. A címkenyomtató elfogadja azokat az anyagokat is, amelyek poliészterből, polipropilénből, Tyvekből, vinilből és mylarból készülnek. Vannak olyan címkék is, amelyeknek a hátulja nem ragasztott. A címkéket többnyire durva felületeken használják, ahol a ragasztó nyomokat hagyhat. A címkék vastagabb hordozókból és magas viaszszalagokból készülnek a karcmentes nyomtatás érdekében. 3/8” – 11” és 25 – 216 mm szélességűek is lehetnek. A karszalagok címkenyomtatóival karszalagot hoznak létre az emberek nyomon követésére vagy a beteg azonosításának, belépés-ellenőrzéskor vagy tömegkezelés használatakor.

Általában magasabb technológiával érkeznek, néha még a lézernyomtatókat is felülmúlják. A karszalagcímkék karcmentes papírokat használnak, tartós ragasztós lezárással, sőt vízszigeteléssel. A címkenyomtatók kötegelt módban, igény szerint, visszatekercselve, kivágva alakíthatják ki a kimenetet. A kötegelt módban történő nyomtatás nagyon kényelmes a hosszú címkecsíkok létrehozásához. A felépítés energiatakarékos, alacsony költségű és egyszeri működéssel jár. A kötegelt mód a nyomtatót úgy állítja be, hogy egyetlen gombnyomással nagy címkék mennyiségét állítsa elő. Amennyiben többet tudna meg címkenyomtatóinkról keresse fel a digilabel.hu weboldalt.