Egyedi gyártású biztonsági ajtó!

Családunk és értékeink biztonsága a legfontosabb dolog. Amikor a megfelelő védelmet keressük, nem érhetjük be csak az igazi minőséggel. Az ajtoneked.hu, az a hely ahol megtalálja azt a biztonsági ajtót, amely maradéktalanul ellátja a funkcióját.

[wp_ad_camp_1]

Biztonsági ajtó, amely egyedi gyártású és a MABISZ által minősített! Amennyiben lecserélné lakása ajtaját, vagy új lakásba keres ajtót, nálunk megtalálja azt a minőséget, amire szüksége lehet. Amennyiben kültérit keres, használja ki akciónkat és szerezze be még jutányosabban a biztonsági hisec ajtót. Amennyiben beltéri ajtóra lenne szüksége szintén érdemes a kínálatunkat megtekinteni. Általában, azt gondoljuk a biztonsági ajtók betörhetetlenek, de mivel ilyet nem lehet gyártani, az a cél, hogy minél több ideig tartson betörni és minél több zajjal járjon a próbálkozás.

Mivel így nő a lebukás veszélye, a betörőt elriasztja a megfelelő kivitelű ajtó. Természetesen termékeink minősített biztonsági bejárati ajtók és beltéri ajtók, ami garancia arra, hogy maximálisan megfelelnek a biztonsági követelményeknek. Minden beltéri ajtónk rendelkezik leemelés és befeszítés elleni védelemmel. Minden ajtótípus csapdazár nyelves, kéttollú kulccsal záródó, oldalirányba reteszelő zárral van ellátva főzárként.

Az ajtók tokszerkezete idomacél, mind igen jó hang- és hőszigetelő. Az ajtószerkezet anyaga ugyancsak idomacél. Az összes ajtó rendelkezik mindezeken felül három egyedi, bronzperselyen forgó, hegesztett ajtópánttal. Az ajtók külső felületét borító dekorlemez burkolat a 10 legnépszerűbb színből választható. Az ajtókhoz egy pár kilincskészletet adunk a hozzá tartozó krómozott kulcscímmel és krómozott rozettával. A kültéri biztonsági ajtók esetében 15 év garancia van a szerkezetre! Válassza a nyugalmat és a teljes körű védelmet!