Estélyi ruhák kedvezményes áron

Az estélyi ruha egy hosszú, földig érő ruha, amelyet általában hivatalos alkalmakkor viselnek. A ruha lehet A-vonalú vagy hableány alakú is. Az ilyen ruhákat gyakran estélyi kesztyűvel viselik.

[wp_ad_camp_1]

Estélyi ruhák várják széles kínálatban a catwalker.hu webáruházba látogatva, tehát ne habozzon, keressen fel minket még ma és tekintse meg szebbnél szebb ruháinkat. Az estélyi ruhák általában olyan luxus szövetekből készülnek, mint a sifon, bársony, szatén, organza stb. A selyem sok estélyi ruha népszerű anyaga. Noha a kifejezéseket felcserélhetően használják, a báliruha és az estélyi ruhák abban különböznek egymástól, hogy a báliruhának bő szoknyája és hozzáillő mellénye van, míg az estélyi ruha bármilyen típus lehet – sellő, A vonalú vagy trombita alakú és lehet ujjatlan, rövidujjú vagy akár hosszúujjú. Az Edward-korszakban, vagy a Belle Epoque-ban divatos volt az S alakú ruha, amely nagyon keskeny derékkal rendelkezett. Közvetlenül az I. világháború előtt és alatt a vonalak lazábbá és folyékonyabbá váltak az 1920-as évek fiús sziluettjeinek előfutáraként.

Később, az 1920-as években, az estélyi ruhák szegélyei megemelkedtek, és a vágások nagyon egyszerűek voltak, hogy megfeleljenek a Flapper-korszak új életstílusának. Az 1930-as években elfogult vágások és műszálak kerültek bevezetésre. Az Empire cut mellett az évek során népszerűvé vált a sellő, az A-vonal és a trombita alakzatok. A korszaktól függően népszerűek voltak a hercegnő stílusok is.  Ma az estélyi ruha különböző sziluettekben és egyenlő hosszúságban jelenik meg, de a báliruha továbbra is a formalitás csúcsa. Amennyiben megtekintené teljes estélyi ruha kínálatunkat itt a helye nálunk a catwalker.hu weboldalon, és itt a ruhák illusztráicióit, valamint az árait is megtekintheti.