Észak-Karolina legszebb kisvárosai

Észak-Karolina egy igazi kontrasztos állam. Történelmileg ez egy olyan állam, amely észak és dél között felzárkózott, ami súlyos harcokat jelentett az amerikai polgárháború alatt.

[wp_ad_camp_1]

Észak-Karolina olyan, mint egy női táska: minden van benne. Egyik oldala szilárdan az Atlanti-óceán szomszédságában helyezkedik el, kiegészítve egy felfoghatatlanul összetett partvonallal – ideértve a híres Outer Banks területét is, és a szárazföld felé keskenyedik, határai a Blue Ridge-hegység hatalmas gyökereinél találhatók. Készítse elő túracipőjét, ha Bryson City kisvároslátogat, ez Swain megye megyeszékhelye, Észak-Karolina nyugati részén, és ez a kapu a Great Smoky Mountains Nemzeti Parkhoz. Vad patakok és hegyi séták várják a rettenthetetlen felfedezőket, míg a Tuckasegee folyó játszótere lehet a vadvízi evezés rajongóinak. Ha a szabadban a gyalogos felfedezés nem olyasmi, amit szívesen tenne, akkor a nagy füstös hegység vasútjának jóvoltából megnézheti a hihetetlen tájat egy antik vasúti kocsi kényelméből. Ezen túlmenően, ha horgászrajongó, imádni fogja a déli Appalache-szigeteki horgászmúzeumot – a 19. századi felszerelések kijelzőivel kiegészítve.

Észak-Karolina nyugati részén, egy hatalmas erdőben fekszik Brevard kisvárosa. Ez a hely a környezetben kínált szabadtéri tevékenységekről híres. Brevard nemcsak átjáró a mindent elsöprő sziklás vadonhoz, amely a Pisgah Nemzeti Erdő, hanem a DuPont Állami Erdő közelében található. Természetesen lesznek lehetőségek felfedezni ezeket a hatalmas természeti területeket Brevardból – a hegyi kerékpározás mindkettőben népszerű. De a világ leghosszabb túraútvonala, az Appalache-ösvény lesz, ha erre kíváncsi. A városban a Brevard College gyönyörű téglaépületek gyűjteménye, amelyek úgy néznek ki, mintha a legfontosabb amerikai egyetemi várost alkotnák.