Hp 301 patron csomag webáruházból

A tesztek kimutatták a HP eredeti kellékeinek egyértelmű előnyeit az olcsóbb utángyártott patronokkal szemben, ha azokat egy HP nyomtatóban használták. A HP eredeti kellékei, mind a festék, mind a tinta tisztábbnak, hosszabb élettartamúnak és megbízhatóbbnak bizonyultak, mint a riválisok, ami gyakran káros hatással volt a nyomtatóra.

[wp_ad_camp_1]

Hp 301 patron csomag webáruházból rendelhető igen alacsony áron az onlinetoner.hu weboldalon, ezért nézzen be hozzánk bátran és megtalálhatja a Hp tinták széles kínálatát és a HP 301 patront is egy-két kattintással megrendelheti. A tesztelés során a nem eredeti HP tintapatronok kivételesen megbízhatatlannak bizonyultak, több mint 40%-uk meghibásodott élettartamának egy bizonyos pontján, köztük 11%-uk érkezéskor tönkrement. A HP tintapatronok is hosszabb élettartamúnak bizonyultak, és körülbelül 50% -kal több oldalt nyújtanak patrononként, mint a harmadik féltől származó opciók. Ez azt jelenti, hogy négy HP patron akkora nyomtatási kapacitást biztosítana, mint hat utángyártott patron, ezzel pénzt takarítva meg. A nyomtató élettartama szintén káros hatásokat szenvedhet, ha utángyártott patronokat használ. Ugyanez a tanulmány azt mutatta, hogy a nem HP tinták sokkal nagyobb eséllyel okoznak mechanikai problémákat, például eltömődött nyomtatógépeket.

Valójában a tesztekben felhasznált 48 nyomtatóból 40-ben nyomtatási minőségi hibák léptek fel a használt tinta következtében, többségük maradandó károsodást szenvedett. A HP eredeti tintákat úgy tervezték, hogy megakadályozzák ezt a lehetőséget. A nyomtatási teljesítmény előnyei mellett a HP tinták jobb környezeti teljesítményt nyújtanak, mint az utángyártott alternatívák. Próbálja ki tehát a HP 301 tintapatron csomagját és biztosan nem fogja megbánni. Kattintson az onlinetoner.hu weboldalra további részletekért.