Extrém sport biztosítás jutányos áron!

A munkahelyi balesetekkel ellentétben az otthoni, a szabadidős és a sport területén bekövetkező balesetek messze a legnagyobb balesetek csoportját képezik. Évente több tízezer baleset történik ezen a területen, ami azt jelenti, hogy az érintett személy tartós károkat szenved.

[wp_ad_camp_1]

Az extrém sport biztosítás ezekben az esetekben váltja ki a hozzá fűzött reményeket, ugyanis a balesetet szenvedőnek csak a felépülésre kell összpontosítani és nem egyéb anyagi vagy más problémákra. Gyakran előfordul, hogy az áldozat csak részben vagy egyáltalán nem dolgozik, vagy akár ágyhoz vagy kerekes székhez köti a baleset. Ha egy ilyen baleset az extrém sportok gyakorlásához kapcsolódik, akkor a legtöbb biztosítótársaság visszalép. Ilyen módon már a kezdetektől kizárja az extrém sportok vagy a magas kockázatú sportok biztosítását. Az AXA-nál azonban nem ez a helyzet, ugyanis külön az extrém sportok kedvelői számára hoztunk létre két különböző biztosítási csomagot is a standard és az úgynevezett rizikós besorolású sportok kedvelői számára.

Az esetleges mentés, a kozmetikai sebészet vagy a gyógyfürdőben való tartózkodás költségei olyan gyorsan felszámolhatók, hogy a pénzügyi eszközök gyakran nem elegendőek ezeknek a költségeknek a fedezésére. Ezért online összehasonlítást kell végeznie, és minimalizálnia kell ezeket a kiszámíthatatlan kockázatokat a biztosítás kötésekor. Annak érdekében, hogy ne veszélyeztesse a biztosítási védelmet egy sportbaleset után, mindig azonnal értesítenie kell a balesetről az AXA biztosítót, hogy azonnal segíteni tudjunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot extrém sport biztosítás kapcsán az axa-assistance.hu weboldalunkon megtalálható elérhetőségeinken keresztül és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.