Ezért lehet jó ötlet a titkos esküvő!

Egy hatalmas, gyönyörű esküvő minden menyasszony számára a tökéletes napot jelenti és valljuk be, vannak, akik egészen kislány koruk óta erre a pillanatra várnak. Hiszen azok az órák csak a párról szólnak és nem csak a család, de a barátok és a közeli ismerősök is osztoznak az örömben.

A népes vendégsereggel megtartott lagzinak persze valóban megvan a maga hangulata. A közös örömünnep, a hajnalig tartó mulatozás egy olyan emlék, ami végigkíséri az embert egész életében. Az utóbbi években azonban egyre inkább terjedni kezd az a trend, amit egy-egy híresség indított el. A titkos esküvő egyik legfontosabb eleme épp a diszkréció megőrzése volt, hiszen a sztárok is csak emberek és ők is szeretnék, ha ezek az órák annyira meghittek lehetnének, amennyire csak az megoldható. Emiatt aztán a közvélemény gyakorta csak utólag értesült a nászról, ezt az ötletet pedig egyre többen alkalmazzák, sokan egészen odáig merészkedve, hogy még a közeli rokonoknak – extrém esetben a szülőknek – sem szólnak.

Valójában a meghittségen kívül van ennek a metódusnak még egy hatalmas előnye. Egy lagzi ugyanis drága mulatság és nagyon-nagyon kevés kivételtől eltekintve mindig ráfizetéses. Kirívó esetekben, ismert zenekarral, valóban minőségi ételekkel és italokkal nem is kicsit, egy újdonsült pár életében pedig legtöbbször sokkal jobb helye is lenne a pénznek. Persze szép nap az esküvőé, de ha belegondolunk, hogy abból az összegből, amit ráköltöttünk, akár hetekig is utazhatnánk, akkor máris más megvilágításba helyeződik a kiadás része a dolognak. Ezt is érdemes figyelembe venni, amikor a titkos esküvő lehetősége felmerül, no meg arról se feledkezzünk meg, hogy ez az esemény valójában csak két emberről szól. Persze ha valakinek tényleg a hetedhét országra szóló lagzi az álma, akkor ez az opció szóba se kerülhet, de a tanácstalanoknak érdemes megfontolni, mert több szempontból is jól járhatnak vele.