Greenautokolcsonzo.hu – bérelhető kisbuszok megfizethető áron

Már biztosan sokan találkoztak olyan esettel, amikor költözködtek, vagy esetleg vállalkozásuknak egy nagyobb megrendelést kellett teljesítenie, és nem volt erre a célra megfelelő járművük. A Green Truck Hungary Kft. ilyen esetekre nyújt megoldást, bérelhető járműveivel.

A greenautokolcsonzo.hu weboldalon, bérelhető kisteherautók, hűtőautók, emelőhátfalas kisteherautók, kisbuszok és személygépkocsik állnak az érdeklődők rendelkezésére. Kölcsönözhető járműveink közül, kisbuszaink remekül szolgálhatnak olyan esetekben, amikor többen szeretnénk egyszerre utazni, és egy személyautóban nem férne el mindenki. Egy 8-9 személyes kisbusz bérlése, nem csak praktikus, de biztonságos, költséghatékony és még kényelmes megoldás is. B kategóriás jogosítvánnyal vezethető, tágas utasterének köszönhetően, itt mindenki kényelmesen elférhet, a csomagterébe akár a nagyobb bőröndök is kaphatnak helyet, az üzemanyag árát pedig, az utazók egymás közt eloszthatják. A kisteherautók és emelőhátfalas teherautók bérlése jól jöhet, például egy költözködés során. Ilyenkor mindig gondot okoz a bútorok és egyéb tárgyak szállítása, melyeket egy személyautóval nehéz lenne megoldani. Bármelyik járművünk kölcsönzésével a költözködés kényelmes, biztonságos és gyors lehet.

Minden autónk rendezett okmányokkal és a kifogástalan műszaki állapottal rendelkezik, aminek köszönhetően, ügyfeleink nem kerülhetnek az út során, semmilyen kellemetlen helyzetbe se. Gépjárműveinket minden esetben tisztán és teljesen működőképesen bocsájtjuk ügyfeleink részére. A bérlés folyamata nálunk gyorsan és korrekt feltételek mellett történik, akár még hétvégén is. Keressen bennünket telefonon a +36 30 229 4100-as számon, vagy írjon e-mailt az info@greenautokolcsonzo.hu címre, illetve jöjjön el személyesen a 1173 Budapest, Pesti út 4.-es szám alatt található telephelyünkre.