Gumball játékok kedvezményesen megvásárolhatók!

A „Gumball csodálatos világa” egy animációs sorozat, amelyet Ben Bocquelet készített. A sorozat 2011. május 2-án debütált az Egyesült Királyságban, egy héttel később pedig 2011. május 9-én az Egyesült Államokban a Cartoon Network-ön.

[wp_ad_camp_1]

Gumball játékok olcsón rendelhetők a jatektenger.hu weboldalon, ezért keressen fel minket még ma és megtekintheti nálunk a teljes Gumball kínálatot is. A sorozat több stílus béli változást is végrehajtott produkciója során, különösen az első és a második évad közötti átmenet során. Az ilyen változások magukban foglalják a karakterek újra tervezését, a VFX használatának növekedését, a jobb minőségű animációt és a sokkal sötétebb, szatirikusabb komikus stílus felé történő elmozdulást. Gumball javíthatatlan optimista és bájosan hülye, aki kész mindent egyszerre kipróbálni – akár egy napig is beengedni a szellemet a testébe. Az egyetlen dolog, amit megtanul a hibáiból, az az, hogy hogyan engedhet még több hibát. Évekkel ezelőtt Darwin hal volt – Gumball kedvence, de egy nap után a lába megnő, és legjobb barátokká válnak Gumballal. Darwin később a Waterson család tagja lett. Különleges múltja miatt nézőpontja kissé torz és általában naivabban viselkedik, mint a többi szereplő. És bár ártatlan és naiv, tele van meglepetésekkel is.

Anais Gumball húga, és a legokosabb a házban. És bár borzasztóan édes, merész és szarkasztikus. Ez is kimeríthetetlen ötletforrás, még akkor is, ha a család nem hallgat rá.  Nicole „viseli a nadrágot” a családban, imádja a szórakozást, de figyeli a fegyelmet is. Hosszú órákig dolgozik a szivárványgyárban, és ő a család felelősebb embere. Imádja gyermekeit, és bármire készen áll, még egy T-Rexet is üldöz az országúton, mérges kutyáján lovagolva. Amennyiben megrendelné Nicole figuráját, keresse fel a jatektenger.hu weboldalt.