Miért utasítják el a LinkedIn kapcsolatok?

Mindannyian jártunk már úgy, hogy kapcsolatba lépünk valakivel a LinkedIn-en, nagyszerű beszélgetést indítunk, majd amikor újra el akarja érni azt az embert, nincs más csak a nagy csend. Soha többé nem hall erről a személyről. Ilyenkor úgy néz ki, mintha a LinkedIn-kapcsolat nem akarná keresni többé. Mi lehet az oka?

[wp_ad_camp_1]

Megtörténik, hogy valaki hirtelen abbahagyja a kommunikációt valakivel, és ez folyamatosan megtörténhet, amikor az online hálózatról van szó. De miért történt ez? Mi romlott el? Amikor egy LinkedIn-kapcsolat nem ír vissza, akkor néhány dolog történhetett. Íme néhány ok, amiért nem írnak vissza. Őrült, mozgalmas időben élünk. Mindenkinek vannak dolgai, és lehet, hogy a LinkedIn üzenetek megválaszolása nem mindenki számára az elsődleges. Lazítson egy kicsit ebben a személyben – lehet, hogy éppen most elárasztják az illetőt más kötelezettségvállalásokkal. Az, hogy a LinkedIn-en él, nem jelenti azt, hogy mindenki más is így tesz. Valójában rengeteg ember van odakint, akiknek van LinkedIn-profiljuk, mert kötelező, vagy mert úgy érzik, hogy kellene, de nem használják aktívan. Tehát, ha egy ideje nem hallott egy LinkedIn kapcsolatról, ne vegye magára.

Lehet, hogy ennek a személynek elvonták a figyelmét, és elfelejtettek visszaírni. Ismét érdemes elmondani hihetetlenül mozgalmas időben élünk, és a dolgok elkeveredhetnek a többi között. Az, hogy nem válaszoltak, még nem jelenti azt, hogy nem szándékoztak erre. Persze, a LinkedIn-üzenetek küldése, frissítéseinek kommentálása és a LinkedIn-ben végzett tevékenységének mérsékelten rendben van, de ha túl agresszív, elriaszthatja vagy irritálhatja a LinkedIn-kapcsolatait. Arra törekedett, hogy megismerje őket és céljaikat? A túl sok beszélgetés a szívfájdalommal és az igényekkel kapcsolatba az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy a LinkedIn-kapcsolat ne válaszoljon többé.