Gyönyörű közép-atlanti államok

Az Egyesült Államok északkeleti részén, északon a Nagy-tavak és az Atlanti-óceán között, a Közép-atlanti államok között Delaware, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania, Virginia és West Virginia található, valamint a nemzet fővárosa, Washington DC is.

[wp_ad_camp_1]

Az ország egyik legkisebb állama, Delaware megosztja a Delmarva-félszigetet Marylanddel és Virginiával egyaránt, ugyanakkor északon Pennsylvania és New Jersey-vel határos. Kis mérete ellenére az állam rengeteg fantasztikus tengerparttal és tengerparti parkkal rendelkezik, amelyek közül a Reheboth, Dewey és Bethany a legnépszerűbbek. Meglepően változatos, amit kínál, ráadásul Delaware-t kettévágja a rajta átmenő C&D csatorna. Ez elválasztja az állam vidéki, lazább déli részét a városi és iparosodott északi birodalmaktól, amelyek a New Jersey-i Philadelphia közelében fekszenek. A hegyek, a tenger, a tavak és a vidék, valamint a virágzó városok és a bájos falvak miatt nem csoda, hogy Maryland a „Miniatűr Amerika” néven ismert.

Rengeteg sokféle tájat láthat miközben túrázik a festői Appalache-ösvény mentén. Pillantsa meg Nagy Vízesést, és fejezze be a napot a csillagok alatt, a csodálatos Catoctin hegyi parkban. Ezen felül sziklamászást, síelést vagy úszást is folytathat a hegyekben és a tavakban a Deep Creek-tónál. A Chesapeake-öböl, a világ egyik legnagyobb torkolata, uralja az állam földrajzát; festői tengerpartja csodálatos csónakázási és halászati ​​lehetőségeket kínál. Az Egyesült Államok egész területén a legsűrűbben lakott állam, New Jersey a végletek földje. A nagyvárosi területek, amelyek északon New York-ból és nyugaton Philadelphia-ból terjednek, a híres Jersey Shore-tól távol eső világnak tűnnek. Az Atlanti-óceán mellett fekszik, és ez a terület rengeteg gyönyörű fehér-homokos tengerpartnak ad otthont.