Habszivacs játszószőnyeg az aktív élményekért

A kisbabák nagyon édesek, ahogy fekszenek, alszanak a kiságyban, azonban eljön az az idő, amikor a pici megkezdi aktív korszakát és kúszni-mászni kezd, elkezdi felfedezni a körülötte lévő világot. Éppen ezért célszerű beszerezni egy játszószőnyeget, mely nagy szolgálatot tesz a szülőnek és a kicsinek egyaránt!

[wp_ad_camp_1]

Habszivacs játszószőnyeg ideális minden izgő-mozgó gyerkőcnek! Ahogy a gyerek nő, elkezd kúszni-mászni és felfedezni a körülötte lévő világot. A játszószőnyegek a szülő és a gyerek számára is hasznosak. A szülőnek így kevésbé kell amiatt aggódnia, hogy a gyerek elmászkál, olyan helyekre téved, ahová nem kellene. A játékszőnyeg elég felfedezni valót tartogat, így a gyerek biztosan nem fog a lakás egyéb helyeire elkószálni, legalábbis kicsi esély van rá. A játékszőnyeg ösztönzi a gyereket, hogy fedezze fel a körülötte lévő világot. Kialakul a szín és térlátás, jobban mozog a gyerek, illetve segíti a picit a logikus gondolkodás kialakításában, hiszen a babának rá kell jönnie, hogyan érheti el az adott játékot és mit kell tennie, hogy az hangokat adjon ki. Ráadásul a játékszőnyegen való játék a baba-mama kötődést is javítja!

Ma már nagyon sok játszószőnyeg kapható, az egészen kicsiknek és a nagyobb gyerekeknek is. Vannak egyszerűek és igazán extrák is. A vásárlás során célszerű a gyermek életkorát figyelembe venni és annak alapján megvásárolni a játszószőnyeget. Praktikus olyan játszószőnyeget vásárolni, melyet könnyű elcsomagolni, így a szállítás, valamint a szőnyeg elpakolása sem jelent gondot. A zenés típusokat nagyon szeretik a gyerekek. A játszószőnyeg az ismerősök gyerekeinek, unokának, unokaöcsinek vagy unokahúgnak is kiváló ajándék. Bővebb információkért látogasson el a jatektenger.hu webáruházba és tájékozódjon a termékeket illetően!