Hogyan érhetik el a vezetők a sikert 2021-ben?

Vezetőként valószínűleg meglehetősen nagy része volt a kiszámíthatatlan kihívásokban 2020-ban. Valószínűleg néhány nehéz leckét is megtanult – azokat a tanulságokat, amelyeket szem előtt kell tartania a következő év tervezése során.

[wp_ad_camp_1]

A vezetőknek 2021-ben a sikerek eléréshez szándékosan kell viszonyulniuk az idejükhöz, és össze kell hangolniuk cselekedeteiket az esetlegesen kitűzött célokkal. Íme néhány tanács vezetőktől, hogyan lehet 2021-ben sikert elérni. Nos, ha még nem gondolt az éves tervezésére, van egy hírünk az Ön számára: máris elkésett. Tehát az ajándékok felnyitása és a pezsgőivás ünnepe között érdemes valamit összeállítani. 2020 „nagyon különleges év” volt, és 2021-et még több ismeretlennel kezdjük. De a következőket már tudjuk: vakcináink már vannak, és ezek hatékonyak, hónapokon belül pedig mindenki be lesz oltva aki szeretné.

Emellett nem tudjuk, hogy a vakcina mennyi ideig fog tartani, és hogy az oltott személy továbbra is terjeszteni fog-e. Emiatt a két nagy ismeretlen miatt nem tudhatjuk, hogy miként fog lezajlani 2021. Tehát ebben az évben három tervvel kell rendelkeznie. Az első terv márciusig tart – körülbelül akkor, amikor a nem elsőbbséget élvező felnőtteket elkezdhetik oltani. A második szeptemberig tart. Addigra a lakosság jelentős része valószínűleg beoltja magát (tehát beindul az állomány immunitása). A harmadik az év hátralévő részére vonatkozik. Dolgozzon visszafelé. Döntse el, milyen legyen az ön életében az év vége. Legyen ambiciózus, de mégis megvalósítható növekedési célkitűzése. Ezután döntse el, mi történjen e célok elérése érdekében. Szüksége van további marketing beruházásokra (weboldal, közösségi média, kiállítások)? Ha ez a növekedés bekövetkezik, szüksége lesz-e több munkatársra? És mennyi időre van még szüksége a siker előtt, hogy teljes mértékben hatékonyak legyenek?